Niujorko ekipa į šį renginį atvyksta jau trečiąjį kartą. Prieš penkerius metus „Knicks“ Londone 102:87 įveikė Detroito „Pistons“, o 2015-ų sausį 79:95 pripažino Milvokio „Bucks“ pranašumą.

Sugrįžimu į Jungtinę Karalystę džiaugėsi Timas Hardaway'us, teigęs, jog su nekantrumu laukia dar vieno šanso apsilankyti Londone. Vienas iš „Knicks“ lyderių prieš trejus metus mėgavosi aistringų sirgalių dėmesiu ir tikisi, jog dar vienas vizitas Europoje padės komandai užmegzti geresnius tarpusavio santykius.

Bene didžiausia šio susitikimo žvaigžde derėtų laikyti latvį Kristapą Porzingį. Visgi jo dalyvavimas būsimosiose rungtynėse kol kas kelia abejonių – vasario mėnesį sunkią kryžminių kelio raiščių traumą patyręs aukštaūgis vis dar atlieka reabilitaciją.

Pesimistiškiausios prognozės skelbia, jog Porzingis gali praleisti visą 2018-19 metų sezoną, tačiau pats latvis tikisi grįžti į aikštę dar šių kalendorinių metų pabaigoje.

Iš Liepojos kilęs krepšininkas nebus vieninteliu Europos atstovu Londone vyksiančiame mūšyje. Kartu su juo Niujorke rungtyniauja prancūzas Frankas Ntilikina bei Šveicarijoje gimęs turkas Enesas Kanteris, šią akimirką svarstantis galimybę pratęsti sutartį su „Knicks“ dar vienam sezonui.

Senojo žemyno akcentų netrūksta ir „Wizards“ sudėtyje – Jono Valančiūno ir Toronto „Raptors“ pirmajame atkrintamųjų varžybų etape eliminuota ekipa savo gretose turi lenką Marciną Gortatą, prancūzą Ianą Mahinmi bei čeką Tomašą Satoransky.

JAV sostinės klubas Jungtinės Karalystės sostinėje svečiuosis pirmąjį kartą.

Susitikimą transliuos tarptautiniai NBA partneriai Europoje, Azijoje ir Afrikoje bei „League Pass“ platforma. Bilietus į rungtynes galima įsigyti nuo rudens, o rezervuotis pirkinį galima jau dabar, apsilankius interneto svetainėje nba.com/London.

Pernai Londone vykusioje dvikovoje Bostono „Celtics“ po įtemptos ir permainingos kovos rezultatu 114:103 palaužė Filadelfijos „76ers“ ekipą.

Reguliariojo sezono rungtynės Londone vyks jau devintąjį kartą.