Laidos vedėjai Rytis Kazlauskas ir Rokas Grajauskas šį sykį susikoncentravo ties pirmosiomis dvejomis rungtynėmis bei „Cavaliers“ užduotimis likusiuose susitikimuose.

Nors pelnytai didelio dėmesio susilaukė Klivlando ekipos atakuojančio gynėjo J. R. Smitho klaida, pirmosios finalo rungtynės kolegų dėmesį patraukė ir kitais aspektais. Kokios priemonės leido svečiams mesti „Warriors“ tokį galingą iššūkį ir kur glūdėjo Tyronno Lue auklėtinių stiprybės?

Antroji dvikova kardinaliai skyrėsi nuo pirmojo mūšio ne tik intrigos atžvilgiu, tačiau ir stilistinėmis subtilybėmis. Ką savo gynyboje pakeitė Kalifornijos klubo trenerių štabas ir kokia smulkmena iššaukė rekordinę Stepheno Curry tritaškių seriją?

Dauguma lygos apžvalgininkų prognozuoja lengvą „Warriors“ pergalę šioje serijoje. Ar Klivlando ekipa išties neturi vilčių pakovoti dėl čempionų titulo? Kokiais būdais bei ginklais Ohajo valstijos atstovai gali grąžinti intrigą ir savo arenoje potencialiai išlyginti rezultatą?

Ir galiausiai – kuris Rytų konferencijos atkrintamosiose sirgalius stabiliu žaidimu džiuginęs krepšininkas dingo iš akiračio NBA superfinale? Atsakymai į visus šiuos klausimus žiūrovų laukia naujausio #PirmadienįPenktą epizodo vaizdo įraše.