Pirmąją stovyklos dieną galingai pasirodęs Kulboka šįkart vengė imtis iniciatyvos ir rungtynes užbaigė surinkęs 3 taškus (1/3 met., 1/ 2 trit.) bei po vieną atkovotą kamuolį ir rezultatyvų perdavimą.

Marijampolietis vienintelius savo taškus pelnė antrame kėlinyje, kurio metu kartą suklydo užmindamas šoninę liniją bei atliko gražų rezultatyvų perdavimą iš toli pasižymėjusiam komandos draugui.

Trečiojo ketvirčio pabaigoje Kulboka užsidirbo pražangą stabdydamas lenką Marcelį Ponitką, tačiau epizodo metu nukentėjo pats. Varžovų įžaidėjas jau po švilpuko žaidybiniame epizode kliudė lietuvio veidą. Visgi Arnoldas galėjo tęsti rungtynes, o kontaktas su varžovu nepadarė jokios įtakos jo tolimesniam pasirodymui.

Antroje susitikimo pusėje be keitimų rungtyniavęs Jogėla visus savo taškus pelnė ketvirtame kėlinyje. Iš Tauragės kilęs devyniolikmetis į savo statistinę eilutę šįkart įrašė 7 taškus (3/6 met., 1/ 2 trit.), vieną atkovotą kamuolį ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Bene gražiausią savo epizodą Jogėla sukūrė palei galinę liniją prasiveržęs po krepšiu ir atmetęs kamuolį tritaškį pataikiusiam baskui Xabierui Lopezui-Arostegui. Pirmuosius taškus tritaškiu pelnęs talentas taip pat pasižymėjo užbaigdamas dvi gražias atakas sudėtingais ir techniškais dvitaškiais iš po krepšio.

Lietuvį rezultatyvumu trečiosios komandos gretose pranoko tik Diunkerko klubui atstovaujantis prancūzų jaunimo rinktinių atakuojantis gynėjas Adamas Mokoka, Podgoricos „Budučnost“ rungtyniaujantis vidurio puolėjas Zoranas Nikoličius bei jau minėtasis baskas Lopezas-Arostegui.

Kulbokos ekipoje ryškiausiai sužibėjo 23-ejų metų japonas Yuta Watanabe. NCAA pirmenybėse ketverius metus praleidęs azijietis išsiskyrė efektyviu žaidimu ne tik varžovų, bet ir savoje aikštės pusėje. Krašto puolėjas dalyvaus šių metų naujokų biržoje ir bandys tapti tik antruoju NBA debiutuosiančiu Japonijos krepšininku.

Antroji komanda: Adamas Mokoka 17 (4/9 met., 1/3 trit., 8/10 baud., 7 atk. kam.), Zoranas Nikoličius 14 (6/9 met., 2/2 baud., 4 atk. kam.), Xabieras Lopezas-Arostegui 12 (4/6 met., 2/3 trit., 5 atk. kam.), Matas Jogėla ir Marcelis Ponitka (5 rez. perd.) po 7 taškus.

Trečioji komanda: Yuta Watanabe 12 (4/4 met., 2/2 trit., 2/2 baud., 4 atk. kam.), Marcas Garcia 9, Mikyle'as McIntoshas 7 taškai.