Ketvirtus metus paeiliui NBA superfinale susirems Ouklando „Golden State Warriors“ ir Klivlando „Cavaliers“.

Nors lažybų tarpininkai ir krepšinio ekspertai įtikinamą pergalę superfinale prognozuoja Hjustono „Rockets“ barjerą perlipusiai „Warriors“ ekipai, S. Curry ragina neužmigti ant laurų ir apskritai gerbti „Cavaliers“ krepšininkus.

„Aš nekenčiu, kai žmonės išsako tokio tipo teiginius. Pavyzdžiui, kad L. Jamesas yra vienintelis žmogus, tempiantis „Cavaliers“ į priekį. Jo komandos draugai yra NBA žaidėjai, – pareiškė 30-metis snaiperis. – Taip, LeBronas yra stebinantis, jis jau ne vienus metus demonstruoja pavydėtiną stabilumą ir meistriškumą, jis išvedė komandą į pergalę sunkioje serijoje su Bostono „Celtics“.

Aštuonios superfinalo serijos paeiliui – tai pasako labai daug ką. Tačiau mes turime gerbti jo komandos draugus. Jie dirbo labai daug ir labai sunkiai.“

Dukart NBA čempionas puikiai pamena, kad „Warriors“ ekipa favorite buvo laikoma ir 2016-ųjų finalo serijoje, tačiau tąsyk pralaimėjo trejas paskutines serijos rungtynes ir čempionų titulą užleido būtent „Cavaliers“ ir L. Jamesui.

„Kad varžovus galima nepelnytai nuvertinti, mes jau esame patyrę savo kailiu. Taigi, nuo įvairių prognozių vertėtų susilaikyti“, – pažymėjo S. Curry.

Ketvirtą kartą paeiliui su Klivlando krepšininkais superfinale kovosianti „Warriors“ komanda NBA čempione tapo 2015 ir 2017 m. „Cavaliers“ tą padarė jau minėtaisiais 2016-aisiais.

Superfinalo serija prasidės naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Lietuvos laiku.