NBA komentatoriaus Roko Grajausko ir laidos svečio pokalbis palietė visą eilę įdomių temų. Diskusijoje apie reguliariojo sezono specifiką buvo aptartos abi šio elemento pusės: skeptiškas požiūris į pralaimėjimus renkančių komandų žaidžiamų rungtynių aktualumą bei šansas ilgalaikėje perspektyvoje stebėti dėl čempionų titulo kovojančių ekipų takinius pokyčius.

Nemažai dėmesio sulaukė ir vakar prasidėjęs konferencijų finalų etapas. Kodėl negalima nurašyti LeBrono Jameso atstovaujamų Klivlando „Cavaliers“ ir kas nulems tikruoju NBA finalu vadinamos „Golden State Warriors“ ir Hjustono „Rockets“ kaktomušos baigtį?

Savo simpatijų San Antonijaus „Spurs“ organizacijai neslepiantis Vyšniauskas išreiškė savo nuomonę apie Teksaso valstijos klubo ateitį ir skaudžius, tačiau būtinus sprendimus. Ar Kawhi Leonardas jau sužaidė paskutiniąsias rungtynes su „Spurs“ apranga? Kas laukia Tony Parkerio, Manu Ginobili, Pau Gasolio ir Greggo Popovičiaus?

Diskusiją kolegos baigė aptardami artimiausiu metu NBA duris praverti galinčių lietuvių perspektyvas. Ar stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje išvysime Artūrą Gudaitį, Arnoldą Kulboką bei Lauryną Birutį? Eurolygos rungtynes komentuojančio Vyšniausko atsakymai turėtų suintriguoti didžiąją dalį Lietuvos krepšinio mylėtojų.

Kassavaitinę NBA apžvalgų laidą kviečiame tiesiogiai stebėti įprastu laiku - #PirmadienįPenktą.