Pergalingame mače, kuriame „Cavs“ 128:110 (26:29, 35:34, 37:24, 30:23) sutriuškino „Raptors“, L. Jamesas pelnė net 43 taškus (18/25 dvit., 1/3 trit., 4/8 baudos), 8 atkovoti kamuoliai ir net 14 rezultatyvių perdavimų.

„Raptors“ ekipa bus priversta siekti pergalių išvykoje, antraip Rytų konferencijos reguliariojo sezono nugalėtojai pagal juodžiausią scenarijų atostogoms galės jau skirstytis po gegužės 8 d. rungtynių.

„Jis žinojo, kad čia lengva nebus, jis suprato, kad dar viena pergalė čia bus didelė paspirtis mums. Jis išėjo į aikštę ir ėmėsi iniciatyvos. Buvo galima suprasti, kad jis čia turės dar vieną ypatingą vakarą“, – po pergalės apie LeBroną Jamesą kalbėjo jo ekipos draugas Kevinas Love'as, kuris solidžiai prisidėjo prie antrosios pergalės Toronte: pelnė 31 tašką bei atkovojo 11 kamuolių.

L. Jamesas tapo pirmuoju krepšininku atkrintamosiose, kuris pelnė daugiau nei 40 taškų bei atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

Pats Karalius negailėjo pagyrų K. Love'ui. „Tai puikus jo pasirodymas. Jis mūsų „Visų žvaigždžių“ lygio puolėjas, pridėjęs mums daug jėgos. Tai buvo jo labai solidžios rungtynės“, – apie K. Love'ą atsiliepė „Cavs“ lyderis.

„Vaikinai jautė kamuolį, visi buvo savo komforto zonoje. Nesvarbu, namie ar svečiuose, norime žaisti būtent tokį krepšinį“, – pridūrė L. Jamesas.

„Mes neketiname atsipalaiduoti ir pažadame ginti savo tvirtovę“, – prieš kelionę į Klivlandą kalbėjo L. Jamesas.

Tą jie moka daryti: „Cavs“ per pastaruosius ketverius metus atkrintamosiose prieš Rytų konferencijos komandas laimėjo net 21 kartą ir patyrė 3 nesėkmes.

Savo ruožtu „Raptors“ lyderiams bei treneriui nelengva buvo ir spaudos konferencijoje, kurioje jie bandė ieškoti vilties.

„Kevinas puikiai pataikė ir mums tapo sunku. Mes dar turime keletą rungtynių siekiant išspręsti mūsų bėdas“, – po rungtynių nelinksmai kalbėjo „Raptors“ strategas Dwane Casey.

„Esame buvę panašiose situacijose. Kartais kai atsiduri tokioje sudėtingoje situacijoje, darai viską geriausiai, nes paprasčiausiai neturi kur trauktis. Tokiame taške dabar mes ir esame. Mes suvokiame savo padėtį ir mes keliausime kovoti“, – po mačo žadėjo vienas „Raptors“ lyderių DeMaras DeRozanas.

Kyle Lowry nerišliai pritarė komandos draugui.

„Turime įdėti daugiau pastangų, kur kas daugiau pastangų. Turime žaisti kur kas kiečiau, kažkaip, kažkokiu būdu...“, – teigė K. Lowry.

DeMar DeRozan