Būsimoji serija patraukė ir tiesioginės NBA apžvalgų laidos vedėjų Ryčio Kazlausko ir Roko Grajausko dėmesį. Pirmadienį vykusioje laidoje duetas gvildeno visą eilę su šia serija susijusių klausimų.

Ar pakiliai rungtyniaujantys „Pelicans“ gali mesti iššūkį čempionams, vis dar laukiantiems Stepheno Curry sugrįžimo? Kaip atrodytų šis susidūrimas, jei DeMarcusas Cousinsas nebūtų patyręs Achilo sausgyslės traumos? Tačiau labiausiai intriguojančiu serijos aspektu apžvalgininkai įvardino artėjančią Kevino Duranto ir Anthony Daviso kaktomušą.

Didžioji dalis viso pasaulio žiniasklaidos 2018-ųjų metų pavasarį geriausiu planetos krepšininku vis dar laiko „Cavaliers“ lyderį LeBroną Jamesą. Ne pirmus metus besitęsiančiose jo įpėdinio paieškose ryškų atotrūkį nuo artimiausių persekiotojų turėjęs Durantas šiame sezone sulaukė itin rimto iššūkio.

Naujojo Orleano lyderis Davisas šių metų atkrintamosiose varžybose fiksuoja stulbinančią statistiką – 33 taškai, 11,8 atkovoto kamuolio ir 2,8 bloko per rungtynes. Kokie žaidimo komponentai gali leisti aukštaūgiui pranokti Durantą ir kaip atrodys jų susidūrimas aikštėje?

Kitoje lygos pusėje rungtyniaujantys Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas šiuo metu savo pirmojo etapo serijose fiksuoja identišką rezultatą. Tiek Indianos „Pacers“ ir Klivlando „Cavaliers“, tiek Toronto „Raptors“ ir Vašingtono „Wizards“ mūšiai kol kas klostosi lygiai – 2:2.

Pastarajame mače karjeros atkrintamųjų varžybų rekordą pasiekęs Sabonis pelnė 19 taškų ir tapo rezultatyviausiu savo komandos krepšininku. Kas lėmė tokį lietuvio proveržį ir kodėl apžvalgų laidos #PirmadienįPenktą atstovai tikisi, jog Domas iki serijos pabaigos pasižymės ir dar geresniais rezultatais?

Reguliariojo sezono konferencijos nugalėtojais tapę Toronto „Raptors“ paleido dviejų pergalių pranašumą ir mūšyje su „Wizards“ atsidūrė slidžioje bei pavojingoje situacijoje. Ar jau šiandien galime teigti, jog JV su komandos draugais krito į psichologinę duobę? Kokia paties Valančiūno įtaka šių aplinkybių atsiradimui?

Atsakymus į visus šiuos klausimus kviečiame rasti laidos vaizdo įraše.

Vienintelė lietuviška tiesioginė NBA aktualijų apžvalgų laida žiūrovų prie ekranų kiekvieną savaitę laukia įprastu metu – #PirmadienįPenktą.