Nors pastarąją naktį bilietą į lemiamą sezono etapą iškovojo San Antonijaus „Spurs“, Naujojo Orleano „Pelicans“ ir Oklahomos „Thunder“ klubai, visos šios komandos dar faktiškai gali užimti tiek trečią, tiek aštuntą pozicijas galutinėje rikiuotėje.

Dėl savo ateities ramūs negali būti ir Minesotos „Timberwolves“, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį žaisiantys lemiamą sezono dvikovą su Denverio „Nuggets“ ekipa.

Šio žūtbūtinio mūšio nugalėtojai pateks į atkrintamąsias, o pralaimėjimą patirsiantys krepšininkai kovas dėl aukščiausių apdovanojimų bus priversti stebėti per televizorių.

Aiškias galutines savo pozicijas žino tik konferencijos lyderiai Hjustono „Rockets“ ir „Golden State Warriors“, užėmę atitinkamai pirmą ir antrą vietas Vakarų reguliariajame sezone. Tačiau ir šių klubų nuo šeštadienį prasidėsiančio etapo laukia visa eilė iššūkių bei galimybė susidurti su palankesniais ar nepalankiais varžovais.

Visus šiuos klausimus vienintelėje tiesioginėje lietuviškoje NBA apžvalgos laidoje #PirmadienįPenktą aptarė sporto žurnalistas Rytis Kazlauskas ir pajėgiausios pasaulio krepšinio lygos komentatorius Rokas Grajauskas.

Kurios komandos sirgaliai triumfuoja sezone, kurį nurašė dar prieš jo pradžią? Kokį netikėtumą pateikti gali lūkesčių kol kas nepateisinantys Oklahomos „Thunder“? Ką nepatekimas į atkrintamąsias reikštų „Nuggets“ ir kodėl Minesotos gerbėjai šiuo metu išgyvena itin dviprasmiškas emocijas?

Šias ir kitas temas aptarę apžvalgininkai kitą savaitę tuo pačiu metu NBA gerbėjams Lietuvoje pateiks pirmąsias savo įžvalgas iš Toronto „Raptors“ bei Indianos „Pacers“ starto atkrintamosiose varžybose bei atskleis savo favoritus individualių lygos apdovanojimų lenktynėse.

Vienintelę tiesioginę lietuvišką NBA apžvalgų laidą kviečiame stebėti pirmadieniais, 17 val. vakaro.