Lonzo Ballas balandžio 11-ą su Los Andželo „Lakers“ baigs NBA sezoną, o po to įžaidėjas ketina atvykti į Lietuvą aplankyti savo artimųjų, skelbia usatoday.com.

„Po sezono savaitei keliausiu į šią šalį. Tiesiog noriu pasimatyti su šeima ir pažiūrėti, kaip jiems sekasi“, – teigė NBA debiutantas.

Birštone apsistojo ne tik Prienų–Birštono „Vytaute“ žaidžiantys LaMelo ir LiAngelo, bet ir jų tėvai LaVaras bei Tina, taip pat seneliai ir kiti artimieji.

„LaMelo tik kartojo, kad Lietuvoje yra šalta. Bet Melo visada nori grįžti į namus. Kai greta nėra mano tėčio, jam prastai. „Skittles“, tik „Skittles“ saldainiai. Arba traškučiai ar bulvytės. Jam reikia priežiūros. Tą užtikrina mano tėtis“, – apie 16-metį brolį kalbėjo L. Ballas.

„Svarbu, kad jie žaidžia krepšinį, abiem jiems tai patinka“, – pridūrė „Lakers“ krepšininkas.

NBA naujokas L. Ballas savo debiutiniame sezone vidutiniškai pelno po 10,2 taško, atkovoja po 6,9 kamuolio ir atlieka po 7,2 rezultatyvaus perdavimo.

„Lakers“ sezoną baigs jau ketvirtadienį, balandžio 11-ąją.

Klubas Vakarų konferencijoje liks vienuoliktoje vietoje (34-46) ir jau anksčiau prarado galimybes patekti į atkrintamąsias varžybas.

Laisvalaikio pramogos – iki paryčių

Balandžio pradžioje portalui krepsinis.lt LaMelo neslėpė, kad laisvalaikį leidžia žaisdamas kompiuterinį žaidimą „Fortnite“, žiūrėdamas serialus ir stebėdamas NBA rungtynes. Tai neretai užsitęsia iki paryčių.

„Man patinka mano laisvalaikis. „Netflix“ platformoje jau mačiau beveik viską, dabar žiūriu „Mindhunter“, „The Flash“, „Last chance“ ir „Youth“. O dažniausiai tiesiog žaidžiu „Fortnite“, man tai sekasi labai gerai“, – sakė LaMelo, kuris kartais savo pasirodymus šiame žaidime transliuoja internetu.

„Fortnite“ – sparčiai populiarėjantis išlikimo tipo kompiuterinis žaidimas, kurį žaidžia ir daugybė garsenybių, tokių kaip reperiai Drake'as ar Travisas Scottas. Šiam žaidimui neatsispiria ir NBA atletai, tokie kaip Gordonas Haywardas, Andre Drummondas, Paulas George'as, Karlas-Anthony Townsas ar Terrence'as Rossas.

NBA žaidėjų rate draugų turintis LaMelo atskleidė, jog neretai žaidžia kartu su buvusiais ir esamais jo brolio Lonzo ekipos Los Andželo „Lakers“ krepšininkais.

„Pažaidžiame su Jordanu Clarksonu, Larry Nance'u, Joshu Hartu ir kitais“, – sakė „Vytauto“ legionierius.