Verždamasis link krepšio po kontakto su Vince'u Carteriu ant parketo krito atakuojantis gynėjas Patrickas McCaw, patyręs itin skausmingą stuburo traumą ir aikštę palikęs ant neštuvų.

„Jis jaunas vaikinas ir turi šviesią ateitį“, – po mačo kalbėjo V. Carteris. „Tokios akimirkos stipriai paveikia. Tokios situacijos nėra būdingos mano žaidimo stiliui, aš taip nežaidžiu. Prisimenant įvykio aplinkybes, tai nelaimingas atsitikimas“, – situaciją komentavo sukrėstas veteranas V. Carteris.

„Vince’as jautėsi išties prastai dėl to, kas nutiko. Tą išduoda jo reakcijos. Jis yra puikus vyrukas. Vis tik tai buvo šiurpus incidentas“, – teigė Zaza Pačulija.

Mačas buvo keliolikai minučių sustabdytas, o abiejų komandų žaidėjai susibūrė į bendrą ratą: varžovai trumpam kartu tapo vieningi ir sukalbėjo bendrą maldą.

„Kings“: Buddy Hieldas 19 (4/5 trit.), De'Aaronas Foxas 15 (8 rez. perd.), Willie Cauley-Steinas ir Bogdanas Bogdanovičius po 12 taškų.

„Warriors“: Kevinas Durantas 27 (8/16 met., 9/11 baud., 10 atk. kam., 5 rez. perd.), Klay Thompsonas 25, Quinnas Cookas 10 taškų.