Trečio kėlinio pabaigoje Joelis Embiidas visu svoriu užgriuvo ant po krepšiu besigrumusio D. Sabonio čiurnos. Viskas baigėsi tuo, kad Domantas savo jėgomis nebepakilo nuo parketo – susitikimas jam baigėsi rūbinėje, į kurią jį palydėjo komandos draugai.

Trečiadienį ryte D. Saboniui buvo atliktas magnetinio rezonanso testas. Klubas informuoja, kad lietuvis praleis bent jau artimiausią akistatą su Toronto „Raptors“.

Kiek laiko lietuvis negalės padėti „Pacers“, kol kas nėra pranešama.


Primename, kad mače su „76ers“ D. Sabonis iki pat susitikimo pabaigos nebepasirodė ant „Pacers“ atsarginių žaidėjų suolelio.

Po rungtynių nerimą dėl traumos kiek sumažino vyriausiasis Indianos klubo treneris Nate'as McMillanas, atskleidęs, jog lietuviui atlikti rentgeno tyrimai neparodė jokių struktūrinių sužalojimų.

Kiek vėliau internete pasirodė ir komandos reporterio Jeremiah Johnsono interviu su pačiu Domantu.

Lietuvis jame teigė, jog niekada iki šiol nebuvo patyręs tokios traumos ar turėjęs kitų problemų su kairiąja čiurna. Sabonis patvirtino, jog rentgeno tyrimų rezultatai buvo neigiami.

Didžioji dauguma internautų Joelio poelgį prilygino nešvariausiu NBA žaidėju laikomo „Golden State Warriors“ aukštaūgio Zazos Pačulijos, kuris pernai traumavo Kawhį Leonardą, o šiemet kėsinosi ir į Russellą Westbrooką, arsenalui.