„Raptors“ strategas NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse komandą treniruos pirmą kartą istorijoje. Šią garbę D. Casey užsitarnavo pirmą kartą per 9 sezonus darbo NBA lygoje.

„Raptors“ komanda 123:111 nugalėjo „Lakers“ krepšininkus ir įsitvirtino antroje Rytų konferencijos turnyro lentelės vietoje (33 pergalės ir 15 pralaimėjimų).

Pirmąją vietą Rytų konferencijoje užimančios Bostono „Celtics“ (35-15) ekipos vedlys Bradas Stevensas jau vadovavo „All Stars“ rungtynėse Rytų komandai pernai.

For the first time in Raptors franchise history!

Congrats, Coach! #WeTheNorth pic.twitter.com/xaIrMgGpgi
— Toronto Raptors (@Raptors) January 29, 2018

Naujo formato žvaigždžių dvikovoje tradicinį Rytų ir Vakarų konferencijų geriausių žaidėjų mūšį pakeis dviejų kapitonų LeBrono Jameso ir Stepheno Curry suformuotų komandų rungtynės.

S. Curry komandai vadovaus Hjustono „Rockets“ vyriausiasis treneris Mike'as D’Antoni.

Įdomu, kad prie S. Curry komandos prisidėjo du „Raptors“ žaidėjai – DeMaras DeRozanas ir Kyle'as Lowry. Pastarųjų treneris „Visų žvaigždžių“ rungtynėse stovės priešingoje barikadų pusėje.

"I wish he (Casey) was coaching us. I'm going to talk crazy trash to him for sure, crazy." - @DeMar_DeRozan

Postgame Sound: https://t.co/uIJBgfDDgx pic.twitter.com/1TxWO3KXl2
— Toronto Raptors (@Raptors) January 29, 2018

D. Casey – ilgiausiai treniruojantis ir sėkmingiausias „Raptors“ treneris. Per savo karjerą jis laimėjo 294 ir pralaimėjo 230 rungtynes.

Per visus pastaruosius keturis sezonus jam pavyko komandą atvesti į atkrintamąsias varžybas. Pastarieji ketveri metai laikomi geriausiai Toronto klubo istorijoje.

D. Casey darboviečių sąrašas kuklus – „Raptors“ (7 metai) ir Minesotos „Timberwolves“ (2 metai).

Kovinę dvasią NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynėse kurstys ne tik naujas formatas, bet ir 100 proc. padidintas piniginis prizas nugalėtojams.

Kiekvienas pergalę iškovojusios komandos žaidėjas gaus po 100 tūkst. JAV dolerių, pralaimėjusieji taip pat neišeis tuščiomis.

Kaip rašo ESPN praėjusiais metais buvęs piniginis prizas – 50 tūkst. dolerių – padvigubėjo. Toks pats liko pralaimėjusiųjų prizas – kiekvienas žaidėjas gaus po 25 tūkst.

„Tai rungtynes daro daug įdomesnes“, – teigė Kyrie Irvingas. Jam pritarė komandos draugas Alas Horfordas: „Manau visi į žaidimą žiūrės daug rimčiau. Pastaraisiais metais šios rungtynės nebuvo geros ir tai žino visi. Dabar jaučiame tikrą ažiotažą“.