„Jis prieš mane dukart prasižengė“, – epizodą per lemiamą minutę komentavo „Cavaliers“ žvaigždė L. Jamesas. Rezultatui esant 92:95 krepšio link besiveržiantį puolėją K. Durantas sustabdė blokuodamas metimą.

Karalius Jamesas numojo ranka, kad dabar jau visa tai nesvarbu, tačiau kibirkštis jau buvo įskelta – socialiniuose tinkluose aktyviai imta diskutuoti, ar minėtame epizode turėjo būti fiksuojama pražanga.

Į „Twitter“ paskyroje krepšinio gerbėjų nuomonę, kad pražanga buvo, K. Durantas ramiai atsako: „Viskas buvo švariai atlikta“.

Prieš tai vyko dar viena iš šono atrodytų ginčytina situacija, kur nustumtas L. Jamesas nesulaukė teisėjų reakcijos. „Jis per didelis, kad būtų lengvai nustumiamas. Ten nebuvo jokios pražangos“, – kantriai aiškino sirgaliams KD.

Kevin Durant given multiple gifts by the refs on Christmas Day. #Cavs pic.twitter.com/MGlObqNdDu— Glenn Moore (@GlennMooreCLE) December 25, 2017

Įdomu, kad pirmajame kėlinyje L. Jamesas reikalavo, kad K. Durantas būtų pašalintas iš aikštės. „Warriors“ lyderis jau turėjo savo sąskaitoje techninę pražangą, kai stumtelėjo po teisėjo švilpuko varžovų gynėją Jose Calderoną.

Arbitrai susilaikė nuo antrosios techninės pražangos K. Durantui, kuri krepšininkui būtų reiškusi rungtynių pabaigą ir dušą drabužinėje.

Jeff Van Gundy with real talk about Kevin Durant not getting called for a second technical foul: "He should be ejected, but they won't do it...It's a total double standard, we know it exists and it's OK that it exists. Just admit it." pic.twitter.com/y5Ziqn2obo
— Jeff Eisenband (@JeffEisenband) December 25, 2017

„Jie iš tikrųjų nenorėjo, kad mane išvarytų iš aikštės. Taip jie tikrai nenorėjo laimėti. To nereikėtų rimtai priimti“, – ir apie tai savo nuomonę turėjo K. Durantas po laimėtų rungtynių.

NBA čempionų titulą ginantis „Golden State Warriors“ savo sąskaitoje turi 27 pergales ir 7 pralaimėjimus bei pelnytai vadinama šiuo metu geriausia lygos komanda.

„Cavaliers“ (24-10) šiuo metu užima trečiąją vietą Rytų konferencijoje už Toronto „Raptors“ (23-8) ir Bostono „Celtics“ (27-10) ekipų.