Įspūdingai šias rungtynes pradėjo įžaidėjas Milošas Teodosičius, per pirmąsias tris susitikimo minutes spėjęs atlikti net keturis rezultatyvius perdavimus. Visi pirmieji „Clippers“ iš žaidimo pataikyti metimai buvo sukurti serbų burtininko, o penktąjį sėkmingą epizodą europietis sukūrė antrame kėlinuke fantastiškai pakabindamas kamuolį virš lanko šeimininkų vidurio puolėjui DeAndre Jordanui.

Į dviejų Kalifornijos komandų akistatą Los Andželo klubas žengė smarkiai nukraujavęs – dėl traumų Doco Riverso vadovaujamai ekipai šiąnakt negalėjo padėti Patrickas Beverley, Austinas Riversas, Sindarious Thornwellas, Samas Dekkeris ir Danilo Gallinari.

Savo ruožtu svečiai vertėsi be penktojo šių metų naujokų biržos šaukimo De'Aarono Foxo, o pirmoje rungtynių pusėje ant parketo paslydęs pagrindinis komandos įžaidėjas George'as Hillas susižalojo kirkšnį ir į aikštelę nebegrįžo.

Šiąnakt į pirmąją tarpusavio dvikovą NBA lygoje stojo Serbijos rinktinės nariai M. Teodosičius ir Bogdanas Bogdanovičius. Nors pirmasis susitikimą pradėjo starto penkete ir įsiamžino gražiausių nakties epizodų rinkinuose, „Kings“ atstovaujantis atakuojantis gynėjas pranoko savo tėvynainį rezultatyvumu ir tritaškių taiklumu.

Los Andželo ekipos treneriui D. Riversui rimto nerimo kelti turėtų ikisezoninėse rungtynėse jo auklėtinių fiksuojama klaidų statistika – šiąnakt 20 kamuolių praradę „Clippers“ tokį ar didesnį skaičių surinko visuose keturiuose žaistuose susitikimuose.

„Clippers“: Blake'as Griffinas 18, Wesley Johnsonas (4/4 trit.) ir Tyrone'as Wallace'as po 16, Lou Williamsas 14, DeAndre Jordanas 13 (14 atk. kam.), Milošas Teodosičius 8 taškai (6 rez. perd.).

„Kings“: Zachas Randolphas 14 (2/4 trit.), Frankas Masonas, Bogdanas Bogdanovičius (3 /4 trit.) ir Garrettas Temple'as po 13, Buddy Hieldas 12, Willie Cauley-Steinas 10 taškų.

Kitose šiąnakt vykusiose rungtynėse Atlantoje vietos „Hawks“ rezultatu 94:108 (19:31, 22:26, 30:24, 23:27) nusileido Dalaso „Mavericks“ krepšininkams. Šeimininkams tai buvo trečiasis pralaimėjimas per penkerias pasiruošimo rungtynes, o Teksaso valstijos klubas laimėjo ketvirtą iš penkių žaistų sustiikimų.

Ricko Carlisle'o auklėtiniai pergalę iškovojo be Dirko Nowitzki, Wesley Matthewso, Harrisono Barneso, J. J. Barea'os ir Devino Harriso pagalbos. Svečius į priekį vedė būrys tik treniruočių stovyklai sutartis su ekipa pasirašiusių krepšininkų.

Starto penkete rungtynes pradėjo Dalaso klubo naujokas Dennisas Smithas, tačiau įžaidėjas rungtyniavo vos 13 minučių, per kurias pasižymėjo 9 taškais ir 3 rezultatyviais perdavimais. Perspektyvaus krepšininko pasirodymą sutrumpino kairės čiurnos trauma. „Mavericks“ sirgalius nuramino faktas, jog žaidėjas paliko aikštę be komandos draugų pagalbos.

Identišką taškų skaičių surinko ir šeimininkams atstovaujantis Vokietijos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės įžaidėjas Dennisas Schroderis, šiąnakt iš žaidimo pataikęs tik 2 iš 10 metimų. Be Marco Belinelli ir Mileso Plumlee verstis turėję „Hawks“ pralaimėjo varžovams kovą dėl atšokusių kamuolių 39-46 ir leido varžovams iš toli atakuoti 40 procentų taiklumu.

„Hawks“: Kentas Bazemore'as 20 (6 atk. kam., 5 rez. perd.), Taureanas Prince'as 11 taškų.

„Mavericks“: Gianas Clavellas 19, P. J. Dozier ir Maximilianas Kleberas po 16, Yogi Ferrellas ir Dwight Powellas po 11, Maalikas Waynsas 10 taškų.

Šios komandos reguliarųjį sezoną pradės naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Dalase vyksiančia tarupusavio akistata.