Dalyvaudamas „View from the cheap seats“ internetinėje audio transliacijoje „Clippers“ lyderis sulaukė klausimo apie gandus, teigiančius, jog rezultatyviausias visų laikų Klivlando krepšininkas 2018-ais metais planuoja persikelti į Los Andželo miestą ir į vieną iš joje rungtyniaujančių ekipų.

Tokias kalbas skatina ir faktas, jog pats L. Jamesas turi nekilnojamojo turto Los Andžele, kuriame dažnai leidžia vasaras po pasibaigusių NBA sezonų. Tačiau B. Griffinas netiki, jog artimiausiu metu išvysime LeBroną vilkintį „Lakers“ ar „Clippers“ aprangą.

„Manau, jog labiau tikėtina, kad jis persikels į Niujorką, ne į Los Andželą. Kai atvyksti į jų areną, tave visada užplūsta nepalyginamas jausmas. Ten tvyrančią energiją jauti visų rungtynių metu. Net ir pernykščiame sezone ta atmosfera vis tiek buvo juntama“.

Galimybės antrą kartą prarasti savo lyderį pakurstyti „Cavaliers“ sirgaliai jau puošiasi LBJ likti Klivlande raginančia atributika.

Lygos analitikų teigimu, „Lakers“ organizacija ir jos generalinis vadybininkas Magicas Johnsonas jau dabar daro viską, kad kitais metais į savo gretas persiviliotų tiek L. Jamesą, tiek iš Indianos į Oklahomą šią vasarą išmainytą Paulą George'ą.

Tuo pačiu metu po NBA užkulisius sklando ir dar viena teorija, pranašaujanti LeBrono susivienijimą su artimiausiais savo draugais – Dwyane'u Wade'u, Carmelo Anthony ir Chrisu Paulu. Šios teorijos šalininku bent iš dalies yra ir B. Griffinas:

„Aš tikrai netikiu, kad jis atvyks į Los Andželą, taškas. Manau, kad jis ir jo draugų grupė kažką planuoja. Nežinau kas tai bus, bet manau, kad jie tikrai to siekia, ir pabandys tai įgyvendinti“.

Šiuo metu „Knicks“ komandai vis dar priklausantis C. Anthony jau kuris laikas siekia būti iškeistas iš Niujorko į kitą klubą. Bet kuriuos organizacijos sukurtus mainus vetuoti galintis veteranas išreiškė susidomėjimą galimybe žaisti Hjustone kartu su C. Paulu ir Jamesu Hardenu.

Savo ruožtu D. Wade'as liko paskutiniuoju pernai Čikagos „Bulls“ formuoto didžiojo trejeto nariu. Klubui išmainius Jimmy Butlerį į „Timberwolves“, o Rajonui Rondo pasirašius sutartį su „Pelicans“ buvęs Majamio „Heat“ lyderis gali būti išpirktas iš dabartinės komandos ir gauti progą ieškoti naujos darbovietės.