„Warriors“ galingai pradėjo rungtynes ir pirmame kėlinyje pelnė dvigubai daugiau taškų nei varžovai. Atsigavę po lėto starto „Jazz“ vėliau nuolat mažino deficitą ir ketvirtame ketvirtyje keliskart buvo priartėję iki vienženklio skirtumo, bet padų šeimininkams taip ir nepasvilino.

Svečių gretose dėl traumos nežaidė gynėjas George'as Hillas.

Ketvirtame kėlinyje susidūręs su varžovu kelį susitrenkė „Warriors“ atstovas Draymondas Greenas, rungtynėse spėjęs pademonstruoti savo taiklią ranką ir realizavęs 5 iš 8 tritaškių metimų. Tai buvo 11-osios puolėjo karjeroje atkrintamųjų varžybų rungtynės, kuriose jis peržengė 20 pelnytų taškų ribą.

Taip pat 5 iš 8 tritaškių pataikė ir šeimininkų lyderis Stephenas Curry.

Susikrauti didesnę persvarą Ouklando komandai trukdė didelis klaidų kiekis – 17. Palyginimui, per ankstesnes trejas rungtynes kartu sudėjus „Warriors“ prarado vos 24 kamuolius. Geresnę tokio pobūdžio statistiką „Warriors“ turėjo tik 1986-aisiais, kai per trejas rungtynes iš eilės kartu sudėjus suklydo 23 sykius.

Dabar serija keliasi į Solt Leik Sitį. „Jazz“ ekipa namuose žais trečias ir ketvirtas serijos rungtynes.

„Warriors“ treneris Steve'as Kerras dėl ligos praleido ketvirtas savo ekipos rungtynes iš eilės. Į Solt Leik Sitį su komanda jis taip pat nekeliaus.

„Golden State Warriors“: Kevinas Durantas 25 (11 atk. kam.), Stephenas Curry 23, Draymondas Greenas 21, Klay Thompsonas 14, Andre Iguodala 10.

„Jazz“: Gordonas Haywardas 33, Rudy Gobertas 16 (16 atk. kam.), Shelvinas Mackas 14.

Išsamią mačo statistiką galite rasti čia.