Nuo pirmųjų akimirkų akivaizdžiai su didesne energija žaidę šeimininkai jau pirmo kėlinio pabaigoje buvo susikrovę įspūdingą 25 taškų persvarą (38:13). Po tokio nokdauno „Wizards“ taip ir nebeatsigavo bei neturėjo jokių šansų.

Svečių iš sostinės negelbėjo ir kibirkštį savo komandoje įplieksti bandęs Johnas Wallas, iš viso pelnęs 29 taškus ir atlikęs 7 rezultatyvius. Be to, vikrusis gynėjas nepiktnaudžiavo metimais – pataikė 10 iš 12 ir dar realizavo 8 baudų metimus iš 10.

Visi kiti „Wizards“ starto penketo nariai kartus sudėjus surinko vos 30 taškų, pataikę vos 14 metimų iš 45. Tiesa, mačą Vašingtono komanda turėjo baigti be vieno iš jų – trečiame kėlinyje kaklą pasisukęs Otto Porter Jaunesnysis daugiau nebegrįžo į aikštę.

„Hawks“: Paulas Millsapas 29 (14 atk. kam., 5 rez. perd.), Dennisas Schroderis 27 (9 rez. perd.), Taureanas Prince'as 16 taškų.

„Wizards“: Johnas Wallas 29, Brandonas Jenningsas 13 (17 min.), Bradley Bealas 12 (6/20 metimai iš žaidimo), Bojanas Bogdanovičius 11 taškų.

Ketvirtosios serijos rungtynės antradienį nuo 3 val. Lietuvos laiku vėl bus žaidžiamos Atlantoje, o šios poros nugalėtojas konferencijos pusfinalyje susigrums prieš Bostono „Celtics“ arba Čikagos „Bulls“. Pastaroji ekipa kol kas pirmauja 2-1.