D. Sabonis pirmą kartą ant parketo nuo atsarginių žaidėjų suolelio žengė pirmame kėlinyje likus žaisti 3:36 min., tačiau pasižymėjo vien neigiamais veiksmais: prametė tritaškį ir dvitaškį bei dukart prasižengė.

Ir toks tonas pakeitė ir tolimesnį 20-mečio žaidimą – Domas aikštelėje praleido vos 14 minučių, nes išnaudojo visą 6 pražangų limitą. Nors per šį trumpą laiką 211 cm ūgio lietuvis krepšį atakavo 8 kartus, mačą jis užbaigė pelnęs vos 2 taškus.

D. Sabonis įmetė 1 dvitaškį iš 6, o abu tritaškiai skriejo pro šalį. Nors dar ir kartą suklydo, tačiau savo pasirodymą mūsiškis kiek pagerino atkovojęs ir perėmęs po 2 kamuolius.

Šios rungtynės jau nieko nebelėmė nei vienai, nei kitai komandai, o jų treneriai pasirinko skirtingas strategijas: „Thunder“ vairininkas pažaisti leido visiems 13 žaidėjų, o „Nuggets“ vedlys rėmėsi vos 7 auklėtiniais.

Antrasis sprendimas davė kur kas saldesnių vaisių, o svečių iš Denverio gretose apskritai vienas žaidėjas buvo praktiškai nesustabdomas. Ir abejose aikštės pusėse.

Nikola Jokičius per 40 minučių pelnė 29 taškus (9/14 dvit., 11/14 baud. met.), atkovojo 16 kamuolių, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir dar blokavo net 5 varžovų metimus.

„Thunder“: Tajus Gibsonas ir Jerami Grantas po 13, Enesas Kanteris 12, Alexas Abrinesas 11, Russellas Westbrookas 10 taškų.

„Nuggets“: Nikola Jokičius 29, Jamalas Murray 27, Malikas Beasley 17, Masonas Plumlee 16, Darrellas Arthuras 13 taškų.

Šeštą vietą Vakarų konferencijoje užėmęs Oklahomos klubas NBA aktinramųjų varžybų pirmajame rate stos į mūšį prieš Hjustono „Rockets“ krepšininkus, o Denverio ekipai, Vakaruose finišavusiai devintoje pozicijoje, sezonas jau baigtas.