Niujorko ekipos gretose Mindaugas Kuzminskas rungtyniavo 16 minučių, per kurias pelnė 11 taškų (1/2 dvitaškiai, 3/5 tritaškiai), atkovojo 1 kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą, jo +/- rodiklis siekė +7.

Lietuvis aikštėje pasirodė pirmojo kėlinio pabaigoje, kai pakeitė latvį Kristapą Porzingį. Antrojo kėlinio viduryje į aikštę grįžęs latvis pakeitė dvitaškį pataikiusį M. Kuzminską. Lietuvis prisėdo ilgam ir ant atsarginių suolo praleido visą trečią kėlinį.

Lemiamo ketvirčio pradžioje ekipas skyrė daugiau nei 20 taškų, situaciją užtikrintai valdė svečiai iš Bostono.

Niujorko strategas Jeffas Hornacekas vėl į aikštę grąžino M. Kuzminską, per likusį laiką Mindaugas spėjo pataikyti tris tritaškius iš penkių bandymų ir taip pelnyti 9 taškus.

Aikštės šeimininkams negalėjo padėti vienas ekipos lyderių Carmelo Anthony, kuris nežaidė dėl nugaros skausmų, o šiame sezone „Knicks“ komandai nebepadės menisko traumą patyręs klubo vedlys Derrickas Rose'as.


Niujorkas Rytų konferencijoje žengia 12-oje pozicijoje ir jau nebeturi šansų patekti į atkrintamąsias rungtynes. Bostono klubas pirmauja Rytų konferencijoje – 50 pergalių ir 27 nesėkmės.

„Knicks“: Courtney Lee 16, Kristapas Porzingis 14, Willy Hernangomezas 12, Mindaugas Kuzminskas ir Kyle O'Quinnas po 11, Chassonas Randle 10 taškų.

„Celtics“: Isaiah Thomas 19, Jaylenas Brownas 16, Alas Horfordas ir Marcusas Smartas po 14, Kelly Olynyk ir Terry Rozieras po 12 taškų.