Domantui Saboniui teko jau antrąsias rungtynes iš eilės pradėti ant atsarginių žaidėjų suolelio, o ir nuo jo pakilęs 211 cm ūgio lietuvis žaidė nedaug – tik 12 minučių. Tiesa, žaidimo laiką apribojo ir paties Domo pasirodymas – 20-metis per šį trumpą laiką spėjo prasižengti net penkis kartus.

Į krepšį D. Sabonis žiūrėjo vos kartą – pataikė vienintelį mestą dvitaškį ir surinko 2 taškus. Aukštaūgis taip pat atkovojo 2 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Ryškiausiai šiame mače spindėjo Russello Westbrooko žvaigždė – geriausią karjeros sezoną žaidžiantis gynėjas atliko dar vieną trigubą dublį. Jau 32-ą šiame sezone, leidusį jam aplenkti legendinį Wiltą Chamberlainą, kuris per vienerius metus jų yra surinkęs 31-ą.

Iki absoliutaus rekordo, kuris priklauso Oscarui Robertsonui (41), trūksta dar devynių trigubų dublių. Ir šis rekordas gali kristi, nes „Thunder“ komandai dar liko sužaisti 16 rungtynių.

R. Westbrookas trigubą dublį buvo surinkęs jau trečiojo kėlinio pradžioje, o iš viso per 36 minutes įmetė 33 taškus (6/16 dvit., 3/10 trit., 12/13 baud. met.), atkovojo 11 kamuolių ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų.

„Thunder“ krepšininkai Vakaruose ir toliau žygiuoja šeštoje vietoje, o „Jazz“ vyrukai rikiuojasi ketvirti.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 33, Victoras Oladipo 22, Enesas Kanteris 16, Tajus Gibsonas 15, Stevenas Adamsas 11 (9 atk. kam.), Andre Robersonas 8 taškai.

„Jazz“: Dante Exumas 22, Alecas Burksas 21, Trey Lylesas 10, George'as Hillas ir Gordonas Haywardas po 9, Joelis Bolomboy 8 taškai.