Trenerio sprendimu D. Motiejūnas ant parketo praleido vos 4 min., per kurias prie jo pavardės statistikos protokole neatsirado jokio įrašo išskyrus faktą, kad lietuviui būnant aikštėje „Pelicans“ už varžovus buvo pranašesni 2 taškais.

Kovo mėnesį „Pelicans“ sužaidė 4 rungtyes, o D-Mo kol kas taip ir nepelnė nė taško, dvejose iš jų apskritai nežaidė ir iš viso krepšį atakavo 3 kartus.

Naujojo Orleano komanda į noknaudą buvo pasiųsta dar pirmajame kėlinyje, kurį pralaimėjo 15 taškų skirtumu. Nors visą mačą svečiai ir mėgino prisivyti „Jazz“, to padaryti iki finalinės sirenos „Pelicans“ nesuspėjo.

Praėjusį sykį žvėriškai žaidęs „Pelicans“ aukštaūgių duetas šį kartą buvo šiek tiek pristabdytas. Anthony Davisas pelnė 20 taškų ir atkovojo 12 kamuolių, o DeMarcusas Cousinsas surinko 15 taškų, tačiau kartu sudėjus abudu bokštai pataikė tik 12 iš 32 metimų iš žaidimo.

Šeimininkų gretose 23 taškus surinko Gordonas Haywardas, o dvigubų dublių meistras Rudy Gobertas pridėjo 15 taškų ir lygiai tiek pat atkovotų kamuolių po lenta. Tai buvo jau 44 prancūzo dvigubas dublis šį sezoną.

Po pastarųjų rungtynių „Pelicans“ Vakarų konferencijoje užima tik 13-ąją vietą – „pelikanų“ svajonės patekti į atkrintamąsias varžybas blėsta vis labiau.

Tuo metu „Jazz“ žengia 4-oje Vakarų konferencijos turnyro lentelės pozicijoje.

„Pelicans“: Anthony Davisas 20 (12 atk. kam.), Jordanas Crawfordas 19, DeMarcusas Cousinsas 15, E'Twaunas Moore'as 10 taškų.

„Jazz“: Gordonas Haywardas 23, Rudy Gobertas 15 (15 atk. kam.), Joe Inglesas 12, Alecas Burksas 10 taškų.

Išsamią statistiką galite rasti čia.