Starto penkete rungtynes pradėjęs Domantas Sabonis per 11 aikštėje praleistų minučių surinko 2 taškus (1/4 met., 0/1 trit.), perėmė ir atkovojo po kamuolį, atliko vieną rezultatyvų perdavimą ir du kartus prasižengė.

Pagrindiniu Domo konkurentu dėl žaidybinio laiko tapęs Tajas Gibsonas rungtyniavo 26 minutes ir pasižymėjo 7 taškais (2/4 met., 3/4 baud.), 3 atkovotais kamuoliais, 2 blokais, 2 rezultatyviais perdavimais ir vienu prarastu kamuoliu bei trimis pražangomis.

Oklahomos ekipa įspūdingai žaidė pirmoje rungtynių pusėje, kai iki ilgosios pertraukos pataikė net 12 iš 13 tritaškių, tačiau nesugebėjo susikurti ryškesnės persvaros ir suteikė Jutos klubui galimybę išplėšti pratęsimą. Visgi Gordono Hawyardo tritaškis su sirena buvo netikslus ir pergalę šventė „Thunder“ krepšininkai.

Dar vienas įspūdingas rungtynes sužaidė uraganiškasis Russellas Westbrookas, 43 pelnytus taškus papildęs dviženkliais atkovotų kamuolių ir rezultatyvių perdavimų skaičiais. Oklahomos lyderis šiąnakt puikiai atakavo iš toli – 6 iš 9 tritaškių – tačiau pats vienas prarado daugiau nei kamuolių, nei visi „Jazz“ krepšininkai kartu sudėjus (8 prieš 7).

Įspūdingiausią savo pasirodymo dalį įžaidėjas pasiliko rungtynių pabaigai. Ketvirtajame kėlinyje krepšininkas ant savo pečių tempė Oklahomos puolimą ir surengė dar vieną kvapą atimantį šou, kurį vainikavo prasiveržimas per visą aikštę, pasibaigęs dviem taškais su varžovo pražanga.

R. Westbrookui tai buvo jau penktasis trigubas dublis su 40-čia ar daugiau pelnytų taškų šiame sezone. Tiek pat kartų tą šiais metais sugebėjo padaryti buvęs „Thunder“ narys Jamesas Hardenas, o per visą NBA istoriją iki šio sezono užfiksuota tebuvo tik 19 tokių pasiekimų.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 43 (13/28 met., 6/9 trit., 11/12 baud., 11 atk. kam., 10 rez. perd., 8 kl.), Dougas McDermottas 16 (4/6 trit.), Enesas Kanteris 15 (9 atk. kam.), Alejandro Abrinesas 11 taškų (4/4 met., 3/3 trit.).

„Jazz“: Gordonas Haywardas 19, Rodney Hoodas 18, George‘as Hillas 15 (8 rez. perd.), Rudy Gobertas (10 atk. kam.), Joe Johnsonas ir Alecas Burksas po 13 taškų.

Keturias pergales iš eilės iškovoję „Thunder“ krepšininkai artimiausias rungtynes penktadienio rytą, 05:30 Lietuvos laiku, išvykoje žais prieš dar vieną Šiaurės vakarų diviziono ekipą – Portlando „Trail Blazers“.