Dar pirmo kėlinio pabaigoje į aikštelę žengęs 26-erių lietuvis žaidė visuose ketvirčiuose, o iš viso ant parketo praleido 20 minučių. Per šį laiką D-Mo į krepšį žiūrėjo gana retai – pataikė 1 dvitaškį iš 2, prametė vienintelį mestą tritaškį ir realizavo 1 baudos metimą iš 2.

3 taškus pelnęs lietuvis dar atkovojo 5 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus bei 3 kartus prasižengė. D. Motiejūno +/- rodiklis (-2) buvo pats geriausias visoje „Pelicans“ komandoje. Tai, reiškia, kad 213 cm ūgio kauniečiui būnant aikštėje Naujojo Orleano ekipa surinko vos 2 taškais mažiau nei varžovai.

Palyginimui, šis „pelikanų“ lyderio Anthony Daviso rodiklis siekė minus 35, pagrindinio įžaidėjo Jrue Holiday – minus 28, o Solomono Hillo – minus 23.

„Jie tiesiog kiekvienoje rungtynių atkarpoje mus pranoko. Jų žaidimo išpildymas buvo nepriekaištingas“, – svečiams iš Jutos nusilenkė pralaimėjusiųjų treneris Alvinas Gentry.

„Pelicans“ krepšininkams šis pralaimėjimas – jau penktasis per paskutines šešerias rungtynes, o „Jazz“ – atvirkščiai: 5 pergalė iš 6 galimų.

„Pelicans“: Terrence'as Jonesas 21, Jrue Holiday 15, E'Twaunas Moore'as 13, Anthony Davisas 12, Timas Frazieris 11 taškų.

„Jazz“: Joe Johnsonas 27, George'as Hillas 19, Gordonas Haywardas 17, Alecas Burksas 13, Derrickas Favorsas 12, Dante Exumas 11 taškų.