Itin nestabiliai rungtyniaujanti „Knicks“ ekipa vieniems iš Vakarų konferencijos autsaiderių į priekį pabėgti leido dar pirmoje mačo pusėje – po 24 min. atsiliko 45:61.

Pakeisti mačo eigos Jeffo Hornaceko auklėtiniams taip ir nepavyko.

Blankiai šiose rungtynėse žaidė M. Kuzminskas, kuriam treneris ant parketo suteikė 19 min.

Puolėjas pataikė 2 iš 5 dvitaškių, prametė 1 tritaškį, atkovojo 1 kamuolį,2 kartus prasižengė ir iš viso surinko 4 taškus. Visgi savojo momento Kuzia sulaukė: ketvirtojo kėlinio pradžioje lietuvis atliko puikų dėjimą iš viršaus, pakeldamas „Madison Square Garden“ arenos žiūrovus iš savo vietų.

„Knicks“ ekipai, kuri Rytų konferencijoje užima tik 12-ąją vietą ir šį sezoną namuose pralaimėjo 13 iš 33 žaistų rungtynių, 26 taškus pelnė Carmelo Anthony (10/15 dvit., 4 kld.), 16 – Kristapas Porzingis, dar atkovojęs 9 kamuolius.

„Lakers“ ekipoje, kuri Vakarų konferencijoje yra priešpaskutinė, išsiskyrė nuo atsarginių suolo pakilęs Lou Williamsas – 22 taškai.

Pažymėtina, kad „Knicks“ svečiams kovą dėl atšokusių kamuolių pralaimėjo 40-55, nors šeimininkų gretose ispanas Willie Hernangomezas ir pasiekė asmeninių atkovotų kamuolių rekordą (13).

Taip pat Niujorko ekipa prarado net 16 kamuolių, kai jų varžovai suklydo tik 7 kartus.

„Knicks“: Carmelo Anthony 26, Kristapas Porzingis 16, Brandonas Jenningsas 16 taškų.

„Lakers“: Lou Williamsas 22, Julius Randle'as 14, Brandonas Ingramas 14 taškų.