Solidų pasirodymą šiose rungtynėse surengė Mindaugas Kuzminskas, per 19 aikštėje praleistų minučių viso surinkęs 8 taškus (2/6 met., 1/4 trit., 3/4 baud.), perėmęs vieną kamuolį ir pakartojęs NBA karjeros rekordą su 6 atkovotais kamuoliais.

Niujorko ekipa vienu metu nuo savo varžovų atsiliko net 27 taškų skirtumu, tačiau sugebėjo iki rungtynių pabaigos likus 59 sekundėms sumažinti atsilikimą iki 101:106. Visgi tuomet iniciatyvos ėmėsi LeBronas Jamesas, atlikęs rezultatyvų perdavimą Kevino Love‘o tritaškiui ir pridėjęs metimą po prasiveržimo, taip atstatydamas dviženklę svečių persvarą.

Šiąnakt L. Jamesas perkopė 28,000 pelnytų taškų ribą ir tapo jauniausiu tą padaryti sugebėjusiu visų laikų NBA krepšininku.


Klivlando ekipa šiąnakt vertėsi be Kyrie Irvingo, tačiau šią netektį puikiai kompensavo jau minėtų L. Jameso ir K. Love‘o žaidimas. Su perėjimu į „Knicks“ siejamas pastarasis krepšininkas surinko itin galingą dvigubą dublį, o „Cavaliers“ lyderis ne tik sėkmingai rinko taškus, bet ir aklinai uždarė Carmelo Anthony.

Nesėkmingai rungtynės susiklostė latviui Kristapui Porzingiui, per 29 minutes surinkusiam 9 taškus (3/10 met., 1/3 trit., 2/5 baud.), o prancūzas Joakimas Noah susitikimą pradėjo starto penkete, tačiau rungtyniavo tik 6 minutes ir aikštę paliko dėl kairiojo šlaunies raumens skausmų.

Niujorko ekipos gretose rungtynes dėl traumos praleido įžaidėjas Derrickas Rose‘as.

„Knicks“: Brandonas Jenningsas 23 (6/8 trit., 10 rez. perd.), Carmelo Anthony (6/20 met.) ir Courtney Lee po 17, Willie Hernangomezas 16 taškų.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 32 (10 rez. perd.), Kevinas Love‘as 23 (16 atk. kam.), Channingas Frye 14, Tristanas Thompsonas 12, Kyle‘as Korveris 11 taškų.

„Cavaliers“ šiame sezone laimėjo visas trylika su Atlanto Diviziono ekipomis („Knicks“, „Celtics“, „Raptors“ ir „76ers“) žaistų rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)