Šį tarpsezonį „Knicks“ gerokai pakeitė savo veidą: Niujorką paliko aukštaūgis Robinas Lopezas ir gynėjai Jose Manuelis Calderonas bei Jerianas Grantas, o komandą sustiprino Derrickas Rose'as, Joakimas Noah, Brandonas Jenningsas, Justinas Holiday, Courtney Lee, M. Kuzminskas ir ispanas Guillermo Hernangomezas. Be to, Niujorko ekipos sudėtyje liko ir ryškiausia žvaigždė Carmelo Anthony.

Visgi svaičiojimus apie gigantiškus tikslus pakeitė kritikos banga – žaidimo neradusi „Knicks“ buksavo vis labiau. Kritikos strėlės jau ne kartą lėkė ir į trenerį Jeffą Hornaceką, ir į klubo prezidentą Philą Jacksoną, ir į komandos naujokus.

Ne ką mažiau kliuvo ir lyderiui C. Anthony, aplink kurį ėmė suktis vis daugiau gandų dėl galimų mainų.

Tačiau sirgaliai ir klubo vadovai būtų buvę laimingi, o krepšininkai jaustųsi kur kas saugesni dėl savo vietos komandoje, jeigu „Knicks“ sausio mėnesį būtų bent šiek tiek dažniau lydėjusi sėkmė.

21 pergalę ir 29 nesėkmes savo kraityje turinti Niujorko ekipa šiuo metu Rytų konferencijoje užima 11-ą vietą ir ne tiek daug atsilieka nuo aštuntoje vietoje besirikiuojančių Šarlotės „Hornets“ (23/26) krepšininkų. Tiesa, prieš sausio mėnesį situacija buvo kur kas geresnė – tuomet „Knicks“ dar didžiavosi penktąja vieta.

Bet po Naujųjų komandos laukė sunkiausias iššūkis – per mėnesį ji žaidė net 17 rungtynių! Bet jo J. Hornaceko auklėtiniai neišlaikė – patyrė net 12 nesėkmių.

Tačiau vertėtų į šiuos pralaimėjimus pažvelgti atidžiau: net keturis mačus „Knicks“ pralaimėjo 1 taško skirtumu. Dar trejose rungtynėse suklupta 2 arba 3 taškais. Iki Naujųjų metų tokių „nesėkmingų“ rungtynių buvo vos vienerios!

Akivaizdu, kad košmarišką sausį visa organizacija reikėtų pamiršti kuo greičiau, nes nukabinti nosis per anksti – galimybės iškovoti bilietą į atkrintamąsias vis dar realios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)