Solidžias rungtynes sužaidė „Thunder“ atstovas Domantas Sabonis, per 29 minutes surinkęs 10 taškų (3/4 met., 1/1 trit., 3/4 baud.), 5 atkovotus ir vieną perimtą kamuolį, 2 klaidas ir 3 asmenines pražangas. Domas ir toliau lieka vieninteliu šio sezono lygos naujoku, visas ekipos rungtynes pradėjusiu starto penkete.

Kaip įprasta, šeimininkų gretose nesulaikomai rungtyniavo Russellas Westbrookas. Uraganinis įžaidėjas jau penktą kartą šiame sezone pasiekė 45 pelnytų taškų ribą. Vienintelis kitas tą daugiau nei vieną kartą sugebėjęs padaryti žaidėjas – Naujojo Orleano „Pelicans“ lyderis Anthony Davisas.

Dalaso ekipai dėl traumų šiandien nepadėjo Wesley Matthewsas, J.J. Barea ir Deronas Williamsas, o Dirkui Nowitzki komandos trenerių štabas suteikė poilsio dieną, kadangi „Mavericks“ žaidė antrą kartą per dvi paras.

Nepaisant pergalės, „Thunder“ patyrė ir rimtą nuostolį – antrame kėlinuke turkas Enesas Kanteris iš susierzinimo smogė kumščiu į vieną iš atsarginių žaidėjų suolo kėdžių. Po rungtynių Oklahomos klubo vyriausiasis treneris Billy Donovanas pranešė, jog atlikti tyrimai parodė, kad aukštaūgiui skilo dešinės rankos dilbis. Prognozes kiek laiko E. Kanteris turės praleisti be krepšinio „Thunder“ pateiks vėliau.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 45 (16/29 met.), Victoras Oladipo 17, Stevenas Adamsas 15, Domantas Sabonis 10 taškų.

„Mavericks“: Harrisonas Barnesas 31, Justinas Andersonas 17, Dorianas Finney-Smithas ir Sethas Curry po 11 taškų.

Po pergalės „Thunder“ ekipa žengia šeštoje vakarų konferencijos vietoje, ir jei sezonas baigtųsi šiandien, pirmajame atkrintamųjų varžybų etape susitiktų su Hjustono „Rockets“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją