Indianos klubas šiose rungtynėse puikiai atakavo iš toli (10 iš 18 trit., 56 proc.) ir užtikrintai laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (44/34). Rezultatyviausiai „Pacers“ gretose žaidė į Rytų Konferencijos Visų Žvaigždžių ekipą išrinktas Paulas George‘as, sumetęs 3 tolimus metimus iš 4 bandymų.

Lyderiui solidžiai talkino įžaidėjas Jeffas Teague‘as, surinkęs galingą dvigubą dublį, ir jaunasis aukštaūgis Mylesas Turneris. Būtent šie trys žaidėjai jau dabar yra laikomi „Pacers“ didžiuoju trejetu, o kartu šie krepšininkai šiąnakt pelnė 75 taškus.

„Timberwolves“ gretose nesulaikomai rungtyniavo į Visų Žvaigždžių Rungtynes nepakviestas vidurio puolėjas Karl-Anthony Townsas, surinkęs jau 35-ą dvigubą dublį šiame sezone. Minesotos klubo tercetas K. Townsas, Andrew Wigginsas ir Zachas LaVine‘as net pranoko varžovų trejetą, pelnydami 77 taškus.

„Timberwolves“: Karl-Anthony Townsas 33 (4/6 trit., 10 atk. kam.), Zachas LaVine‘as 23, Andrew Wigginsas 21 taškas.

„Pacers“: Paulas George‘as 32, Mylesas Turneris 23, Jeffas Teague‘as 20 taškų (8 atk. kam., 13 rez. perd.).

Prieš rungtynes Zachas LaVine‘as nuvylė viso pasaulio NBA gerbėjus, pareikšdamas, jog nedalyvaus šių metų NBA dėjimų konkurse.

Jau penktą pergalę namuose iš eilės pasiekė ir toliau įspūdingą puolimą demonstruojantys Denverio „Nuggets“ (20/25). Aštuntoje Vakarų Konferencijos vietoje žengiantis Kolorado valstijos klubas 127:120 (35:29, 22:32, 39:31, 31:28) įveikė Finikso „Suns“ (15/31) krepšininkus.

Dar vienas įspūdingas rungtynes „Nuggets“ gretose sužaidė Nikola Jokičius, likęs per plauką nuo trigubo dublio, tačiau rungtynių pabaigoje Denverio ekipos sirgaliai buvo priversti sulaikyti kvapą ir griebtis už galvų. Po kontakto su link krepšio besiveržusiu Devinu Bookeriu serbas sukniubo ant parketo ir iš skausmo kumščiais daužė arenos grindis.

Kokio rimtumo traumą patyrė N. Jokičius šeimininkų ekipos atstovai kol kas nepraneša.
Denverio ekipa šiąnakt vertėsi be įžaidėjo Emmanuelio Mudiay, tačiau vyriausiasis treneris Mike‘as Malone‘as teigė, jog afrikietis jau greitai turėtų grįžti į rikiuotę.

„Nuggets“: Nikola Jokičius 29 (14 atk. kam., 8 rez. perd.), Danilo Gallinari 25, Willas Bartonas 16, Kennethas Fariedas 15, Jameeras Nelsonas 13 taškų.

„Suns“: Ericas Bledsoe 28, Devinas Bookeris 24 (1/6 trit.), T.J. Warrenas 21, Brandonas Knightas 17, P.J. Tuckeris 11 taškų.

Denverio klubas vakaruose žengia aštuntas, tačiau Portlando „Trail Blazers“ yra iškovojusi tiek pat pergalių ir patyrusi dviem pralaimėjimais daugiau.

Solidaus Gordono Haywardo pasirodymo dėka pergalę iškovojo Jutos „Jazz“ (30/18) krepšininkai, namuose 96:88 (23:16, 31:25, 26:19, 26:28) įveikę iš nesėkmių liūno ir toliau neišbrendančius Los Andželo „Lakers“ (16/34).

Abi ekipos šiame susitikime tragiškai atakavo iš toli („Jazz“ – 6 iš 26 trit., „Lakers“ – 4 iš 14), o pagrindiniu šeimininkų pranašumu tapo dvigubai didesnis baudos metimais pelnytų taškų skaičius (24 prieš 12).

Los Andželo klubas pralaimėjo aštuntą kartą per pastarąsias devynerias rungtynes, o nuo solidaus sezono starto (10 pergalių ir 10 pralaimėjimų) sugebėjo laimėti tik šešerias iš trisdešimties žaistų rungtynių.

Eilinį sykį itin silpnai atrodė „Lakers“ starto penketas, kartu sumetęs vos 30 taškų. Išskirtinai nesėkmingas rungtynes sužaidė ilgametis Ispanijos rinktinės įžaidėjas Jose Calderonas, per 12 minučių prametęs visus 3 metimus iš žaidimo ir atlikęs vos vieną rezultatyvų perdavimą.

Šviesos spinduliu tamsiame Los Andželo ruože pamažu tampa kroatas Ivica Zubacas, šiąnakt sužaidęs geriausias karjeros rungtynes ir surinkęs dvigubą dublį.

Jazz“: Gordonas Haywardas 24, George‘as Hillas 12, Alecas Burksas 11 taškų.

Lakers“: Lou Williamsas 20, Ivica Zubacas (10 atk. kam.) ir Jordanas Clarksonas po 16, Nickas Youngas 13 taškų.

Jutos klubas pergalių skaičiumi pasivijo kitą Los Andželo klubą („Clippers“), žengiantį ketvirtoje Vakarų Konferencijos vietoje, tačiau yra patyręs vienu pralaimėjimu daugiau. „Lakers“ po pralaimėjimo ir vėl nukrito į paskutinę konferencijos vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)