14 rezervinių žaidėjų į vasario 19-ąją Naujajame Orleane vyksiančias NBA „Visų žvaigždžių“ rungtynes rinko visi 30 lygos trenerių. Specialistų buvo paprašyta balsuoti už 7 geriausius kiekvienos konferencijos žaidėjus – du gynėjus, tris priekinės linijos žaidėjus ir dar du krepšininkus. Treneriams nebuvo galima balsuoti už savo komandų žaidėjus.

Susumavus visus balsus paaiškėjo, kad tarp Vakarų konferencijos rezervo atsidūrė du kartus „Visų žvaigždžių“ dienos MVP tapęs R. Westbrookas, pirmą kartą tokiose rungtynėse žais Jutos „Jazz“ lyderis Gordonas Haywardas, o vieninteliu europiečiu šios konferencijos rinktinėje bus Memfio „Grizzlies“ vidurio puolėjas iš Ispanijos Marcas Gasolis.

Tarp Rytų konferencijos atsarginių žaidėjų europiečių nėra, tačiau Senojo žemyno kolorito šioje ekipoje vis tiek bus. Į starto penketą jau anksčiau išrinktas Milvokio „Bucks“ puolėjas iš Graikijos Giannis Antetokounmpo.

Tarp rezervinių Rytų žaidėjų pateko Klivlando „Cavaliers“ puolėjas Kevinas Love'as. Tai reiškia, kad NBA čempionai „Visų žvaigždžių“ rungtynėse turės net tris atstovus – starto penkete taip pat žais LeBronas Jamesas ir Kyrie Irvingas.

Visgi Vakarų lyderiai „Golden State Warriors“ savo konferencijos rinktinėje turės dar daugiau atstovų – net keturis. Tarp rezervinių krepšininkų pateko Draymondas Greenas ir Klay Thompsonas, o starto penkete rungtyniaus Stephenas Curry ir Kevinas Durantas.

Be to, Vakarų konferencijos rinktinę šventėje treniruos „GWarriors“ strategas Steve'as Kerras. Rytų konferencijos treneris paaiškės vėliau – „Cavaliers“ strategas Tyronnas Lue negali vadovauti žvaigždžių komandai, kadangi tai jau darė praėjusiais metais.

Rytų konferencijos atsarginiai žaidėjai

Paulas George'as (Indianos „Pacers“)
Kevinas Love'as (Klivlando „Cavaliers“)
Kyle'as Lowry (Toronto „Raptors“)
Paulas Millsapas (Atlantos „Hawks“)
Isaiah Thomasas (Bostono „Celtics“)
Kemba Walkeris (Šarlotės „Hornets“)
Johnas Wallas (Vašingtono „Wizards“)

Vakarų konferencijos atsarginiai žaidėjai

DeMarcusas Cousinsas (Sakramento „Kings“)
Marcas Gasolis (Memfio „Grizzlies“)
Draymondas Greenas („Golden State Warriors“)
Gordonas Hauwardas (Jutos „Jazz“)
DeAndre Jordanas (Los Andželo „Clippers“)
Klay Thompsonas („Golden State Warriors“)
Russellas Westbrookas (Oklahomos „Thunder“)

Jeigu kuris nors iš žaidėjų negalės dalyvauti „Visų žvaigždžių“ renginyje, jam pamainą paskirs NBA komisaras Adamas Silveris.

Galutinės „Visų žvaigždžių“ rungtynių komandų sudėtys

Galutinės NBA "Visų žvaigždžių" komandų sudėtys

Primename, kad „Kylančių žvaigždžių“ mače žais Oklahomos „Thunder“ naujokas iš Lietuvos Domantas Sabonis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)