NBA paskelbė lygos „Kylančių žvaigždžių“ rungtynių dalyvius. 20-metis D. Sabonis pateko į „Pasaulio“ rinktinę, kurioje yra dešimt pirmus ir antrus metus NBA žaidžiančių krepšininkų iš užsienio.


NBA „Kylančių žvaigždžių“ rungtynės vyks vasario 17-ą dieną, o „Visų žvaigždžių“ savaitgalis yra rengiamas Naujajame Orleane.

D. Sabonis per pirmą savo sezoną „Thunder“ klube aikštėje vidutiniškai pralaidžia po 21 minutę, pelno po 6 taškus, atkovoja po 3,4 kamuolio ir atlieka po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Pastarąjį kartą NBA „Kylančių žvaigždžių“ rungtynėse dalyvavęs lietuvis buvo Toronto „Raptors“ klubui atstovaujantis Jonas Valančiūnas ir tai nutiko 2014 metais.

JAV rinktinė: Devinas Bookeris (Fynikso „Suns“), Malcolmas Brogdonas (Milvokio „Bucks“), Marquese'as Chrissas („Suns“), Brandonas Ingramas (Los Andželo „Lakers“), Frankas Kaminsky (Šarlotės „Hornets“), Jahlilas Okaforas (Vašingtono „76-ers“), D'Angelo Russellas („Lakers“), Jonathanas Simmonsas (San Antonijaus „Spurs“), Karlas-Anthony Townsas (Minesotos „Timberwolves“) ir Mylesas Turneris (Indianos „Pacers“).

„Pasaulio“ rinktinė: Joelis Embiidas (Kamerūnas, „76-ers“), Dante Exumas (Australija, Jutos „Jazz“), Buddy Hieldas (Bahamai, Naujojo Orleano „Pelicans“), Nikola Jokičius (Serbija, Denverio „Nuggets“), Trey Lylesas (Kanada, „Nuggets“), Emmanuelis Mudiay (Kongo DR, Niujorko „Knicks“), Jamalas Murray (Kanada, „Nuggets“), Kristapas Porzingis (Latvija, „Knicks“), Domantas Sabonis (Lietuva, „Thunder“) ir Dario Šaričius (Kroatija, „76-ers“).

Į šventę patekti pretendavo ir kitas Lietuvos rinktinės puolėjas 27-erių metų Mindaugas Kuzminskas iš Niujorko „Knicks“ klubo, bet mūsiškis nesulaukė NBA 30 komandų trenerių asistentų balsų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)