Kardinaliai skirtingai tame pačiame Niujorko mieste vykusias rungtynes sužaidė abu šiąnakt rungtyniavę lietuviai – kol Mindaugas Kuzminskas „Madison Square Garden“ arenoje taikliais metimais žudė „Bulls“ ekipą, „Barclay‘s“ centre Donato Motiejūno metimai skriejo pro šalį.

D-Mo per 19 aikštėje praleistų minučių prametė visus 7 metimus iš žaidimo (0/3 trit.), pataikė 1 baudos metimą iš dviejų, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei surinko po bloką, perimtą kamuolį, klaidą ir pražangą.

Tai buvo pirmas kartas lietuvio NBA karjeroje, kai atlikęs bent septynis metimus iš žaidimo Donatas nepataikė nei vieno.

„Pelicans“ ekipą šiąnakt į pergalę vedė geriausias sezono rungtynes sužaidęs Tyreke‘as Evansas. 2010-ųjų metų geriausio NBA naujoko titulo laimėtojas tapo neišsprendžiama mįsle „Nets“ gynybai bei kėlė tikrą chaosą Bruklino atakų metu.

Starto penkete vietoj A. Daviso rungtynes pradėjęs Omeras Ašikas per penkias minutes atkovojo vieną kamuolį ir du kartus prasižengė. Kitas aukštaūgis Alexis Ajinca aikštėje praleido tik tris minutes, tad belieka pasidžiaugti, jog dėl minučių vidurio puolėjo pozicijoje konkuruojantis Donatas savo varžovus pranoko net ir sau tragišką naktį.

„Nets“: Brookas Lopezas 20 (6 kl.), Seanas Kilpatrickas 18, Joe Harrisas 15, Bojanas Bogdanovičius ir Carisas LeVertas po 10 taškų.

„Pelicans“: Tyreke‘as Evansas 29 (10/15 met., 4 per. kam.), Terrence‘as Jonesas 24 (12 atk. kam.), Jrue Holiday 21, Solomonas Hillas 14 taškų.

Artimiausias rungtynes Donatas Motiejūnas ir „Pelicans“ žais naktį iš šeštadienio į sekmadienį, Čikagoje susitikdami su „Bulls“ klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)