Prieš rungtynes nuotrauka su dvyliktuoju numeriu pažymėtais „Pelicans“ marškinėliais socialiniuose tinkluose pasidalinęs lietuvis vyriausiojo trenerio Alvino Gentry sprendimu savo debiuto naujojoje ekipoje dar turės palaukti.


D-Mo apšilinėjo kartu su komanda, tačiau susitikimą nuo atsarginių žaidėjų suolo stebėjo be sportinės aprangos. Klubui artimų šaltinių teigimu, D. Motiejūnas pirmą sykį po daugiau nei aštuonių mėnesių pertraukos NBA rungtynėse žais artėjančioje „Pelicans“ išvykoje į rytinę JAV pakrantę.

Šeimininkų klubas šiose rungtynėse ir vėl nepasinaudojo vidurio puolėjų paslaugomis – Alexis Ajinca ir Omeras Ašikas taip ir nepakilo nuo atsarginių žaidėjų suolo. Vieną silpniausių kombinacijų centrų pozicijoje turintys „Pelicans“ planuoja Donatą išnaudoti būtent šiame vaidmenyje.

Tuo tarpu Atlantos ekipa nuo suolo taip ir nepakėlė į „Cavaliers“ išmainyto snaiperio Kyle'o Korverio. Vyriausiasis klubo treneris bei krepšinio operacijų prezidentas Mike'as Budenholzeris prieš rungtynes informavo gynėją apie „Hawks“ sprendimą. Šiame sezone K. Korveris vidutiniškai rinko po 9,5 taško, o tritaškius metė 41 proc. taiklumu.

Vos 34 iš 93 metimų iš žaidimo pataikę „Pelicans“ leido varžovams revanšuotis už skaudų pralaimėjimą Džordžijos valstijoje.

„Pelicans“: Anthony Davisas 20 (19 atk. kam.), Jrue Holiday 18, Buddy Hieldas 15, Terrence'as Jonesas 12 taškų (11 atk. kam.).

„Hawks“: Dennisas Schroderis 23, Paulas Millsapas 17, Timas Hardaway'us 14, Dwightas Howardas 12 taškų.

Donato Motiejūno debiutas turėtų įvykti Bostone. Rungtynės tarp „Pelicans“ ir „Celtics“ prasidės naktį iš šeštadienio į sekmadienį, 02:30 Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)