Viena įdomiausių šio susitikimo dvikovų vyko baudos aikštelėse, kuriose susirėmė lietuvis Jonas Valančiūnas ir puikų sezoną žaidžiantis prancūzas Rudy Gobertas. Abu aukštaūgiai pasižymėjo dvigubais dubliais ir itin aukštais puolime atkovotų kamuolių skaičiais. „Jazz“ bokštas po netaiklių komandos draugų metimų surinko 8, JV – 7 atkovotus kamuolius.

Jonas viso šiose rungtynėse surinko 18 taškų (7/11 met., 4/4 baud.) ir 13 atkovotų kamuolių bei sėkmingai reabilitavosi po itin prastų pastarųjų rungtynių San Antonijuje.

Pirmojoje tarpusavio dvikovoje net 36 taškus surinkęs Kyle‘as Lowry šioje dvikovoje taip pat žaidė nesulaikomai ir pridarė ypač daug problemų „Jazz“ gynybai. Įdomu ir tai, jog pirmame susitikime su „Jazz“ įžaidėjui rungtynių metu buvo susiūta lūpa, o šiąnakt K. Lowry pirmoje rungtynių pusėje patyrė čiurnos traumą, tačiau grįžo į aikštę ir itin efektyviai žaidė ketvirtame rungtynių kėlinyje.

Toronto ekipa šiose rungtynėse iš žaidimo atliko net 18 metimų daugiau negu varžovai, kadangi puolime atkovojo 9 kamuoliais daugiau nei varžovai bei prarado tik 4 kamuolius prieš 18 Jutos klubo klaidų. Tris ketvirčius atsilikinėję šeimininkai rezultatą savo naudai pirmą kartą persvėrė tik paskutiniajame kėlinuke.

„Raptors“: Kyle‘as Lowry 33, DeMaras DeRozanas 23, Jonas Valančiūnas 18 (13 atk. kam.), Terrence‘as Rossas 12 taškų.

„Jazz“: Shelvinas Mackas 17, Gordonas Haywardas 16, Rudy Gobertas 15 (16 atk. kam., 3 blk.), Derrickas Favorsas ir Trey‘us Lylesas po 9 taškus.

J. Valančiūno ekipa šiame sezone patikimai žaidžia prieš rytų konferencijos ekipas (13/4), o šiąnakt pasiekė retesnę pergalę prieš varžovus iš vakarų (11/7).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)