27-erių lietuvis, neseniai išrinktas geriausiu 2016-ųjų šalies krepšininku, per rungtynes su Milvokio „Bucks“ pelnė 15 taškų, taip pasiekdamas savo NBA rezultatyvumo rekordą. Ant parketo puolėjas praleido 19 min., per kurias pelnė 15 taškų, juos rinkdamas įvairiausiais būdais – taikliais tolimais metimais, prasiveržimais į baudos aikštelę, dėjimu užbaigė ataką po savalaikio Brandono Jenningso perdavimo.

Iš viso M. Kuzminskas pataikė 4 iš 5 dvitaškių, 2 iš 5 tritaškių, atkovojo 4 kamuolius, 2 kamuolius perėmė, efekingai blokavo varžovo metimą, sykį suklydo ir prasižengė 3 kartus.

Į sėkmingą M. Kuzminsko žaidimą itin efektingai reagavo mačą dėl traumos praleidęs latvis Kristapas Porzingis.

Po vieno iš lietuvio tritaškių viena ryškiausių „Knicks“ žvaigždžių judesiais imitavo lankininką – iš dėtuvės išsitraukė strėlę, ją paleido tolyn ir sekdamas akimis tarsi užfiksavo, kad šūvis buvo taiklus – Robinas Hudas pelnė tris taškus.

Visgi po Giannio Antetokounmpo metimo paskutinę sekundę Niujorko ekipa šias rungtynes pralaimėjo 104:105, o M. Kuzminskas lemiamus epizodus buvo priverstas stebėti nuo atsarginių suolo – ketvirtajame kėlinyje Jeffas Hornacekas lietuvį ant parketo laikė vos 2 minutes.

„Knicks“ (16/19) šiuo metu turi ilgiausią pralaimėjimų seriją tarp visų NBA komandų ir Rytų konferencijoje užima 10-ąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)