Mindaugas Kuzminskas šiose rungtynėse aikštėje pasirodė tik ketvirto kėlinio pradžioje. Per vos tris žaidimo laiko minutes lietuvis nė karto nemetė į krepšį, o į statistikos protokolą prie savo pavardės įrašė po klaidą ir pražangą.

Kuzia svarbesnio vaidmens nesulaukė nepaisant antrame kėlinuke įvykusio „Knicks“ lyderio Carmelo Anthony pašalinimo iš aikštės. Susikibęs su šveicaru Thabo Sefolosha, Melo smogė varžovui alkūne į kaklo sritį ir po video peržiūrėos buvo nubaustas antro laipsnio nesportine pražanga.

Iš rungtynių išvarius C. Anthony, „Knicks“ liko be dviejų starto penketo žaidėjų – dėl riešo traumos šias rungtynes praleido atakauojantis gynėjas Courtney Lee. Kristapui Porzingiui pirmoje rungtynių pusėje nesusitvarkius su lyderio našta, iniciatyvos ėmėsi dar praeitame sezone kartu Čikagos „Bulls“ klube žaidę Derrickas Rose'as ir Joakimas Noah.

Visgi latvių supertalentas tarė savo žodį ketvirtame kėlinyje ir pratęsime. Svarbiausiomis rungtynių minutėmis K. Porzingis pasižymėjo ne tik taikliais metimais, bet ir svarbiais blokais savo aikštoje pusėje.

Likus šešiolikai sekundžių iki pratęsimo pabaigos „Knicks“ atsilikinėjo vienu tašku ir turėjo kamuolį savo rankose. Prie K. Porzingio baudos aikštelėje liko daug žemesnis Dennisas Schroderis, tačiau D. Rose'as nusprendė veržtis link krepšio ir prarado kamuolį.

Atlantos ekipa sumetė abu baudų metimus ir paliko varžovams šešias sekundes. Kristaps Porzingis priėmė iš užribio grąžintą kamuolį, metė tritaškį ir išprovokavo T. Sefoloshos pražangą bei stojo mesti trijų baudos metimų, turėdamas galimybę išlyginti rezultatą.

Visgi jau pirmasis latvio metimas buvo netaiklus, o sąmoningai prametęs trečiąjį ir bandydamas atkovoti kamuolį puolime K. Porzingis per anksti žengė į baudos aikštelę ir padovanojo kamuolį varžovams.

Paulas Millsapas kitos „Hawks“ atakos metu sumetė baudų metimus ir įtvirtino sunkią šeimininkų pergalę.

Nors paskutinės šio susitikimo minutės nestokojo įtampos, ypatingu grožiu rungtynės tikrai nepasižymėjo. Komandos kartu prametė net 123 metimus iš žaidimo. Toks tragiškas pataikymas tapo tikra puota abiejų komandų vidurio puolėjams – J. Noah ir Dwightas Howardas kartu atkovojo net 38 kamuolius.

„Hawks“: Dennisas Schroderis 27, Dwightas Howardas 16 (22 atk. kam.), Kyle'as Korveris 13, Paulas Millsapas 12 taškų (4/20 met.).

„Knicks“: Derrickas Rose'as 26 (9/28 met.), Kristapas Porzingis 24, Joakimas Noah (16 atk. kam.) ir Justinas Holiday po 14 taškų.

Po pralaimėjimo „Knicks“ išliko penktoje rytų konferencijos vietoje, tačiau nuo devintos pozicijos juos teskiris tik vienos rungtynės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)