„Celtics“ per savaitę laimėjo trejas rungtynes iš ketverių, o I. Thomas vidutiniškai rinko po 33,3 taško bet atliko po 7,3 rezultatyvaus perdavimo.

I. Thomas šią savaitę sužaidė ir kol kas rezultatyviausią mačą per visą savo karjerą, kai į Memfio „Grizzlies“ (112:109) krepšį įmetė net 44 taškus (7/10 tritaškiai).

Vakaruose vėl geriausiu išrinktas Domanto Sabonio komandos draugas Oklahomos „Thunder“ gretose Russellas Westbrookas, kurio savaitės vidurkiai – tiesiog žvėriški: per dvikovą po 41,5 taško, 9,8 atkovoto kamuolio ir 10 rezultatyvių perdavimų.

„Thunder“ klubas, kuriam R. Westbrookas triskart iš eilės pelnė po daugiau nei 40 taškų, taip pat laimėjo tris iš keturių žaistų mačų.

Kiti pretendentai tapti savaitės žaidėjais buvo: Kyle'as Lowry, Nicolas Batumas, Kyrie Irvingas, LeBronas Jamesas, Giannis Antetokounmpo, Anthony Davisas, Kevin Durantas ir DeMarcusas Cousinsas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)