Komandos triumfą šį sykį iš šalies stebėjo lietuvis Mindaugas Kuzminskas, aikštėje nepasirodęs vyriausiojo trenerio Jeffo Hornaceko sprendimu. Niujorko ekipa gruodžio mėnesį žaidė jau aštuntąsias rungtynes, per kurias Kuzia aikštėje viso praleido vos 55 minutes ir surinko 16 taškų.

Šeimininkus šiame susitikime į priekį vedė klubo lyderis Carmelo Anthony. Trečiame ketvirtyje „Knicks“ vienu metu atsilikinėjo 15 taškų skirtumu, tačiau Melo kėlinio pabaigoje sumetė tris tritaškius iš eilės ir prieš ketvirtąjį kėlinuką ekipas beskyrė tik 3 taškai.

Sėkmingas rungtynes Niujorko ekipos gretose sužaidė latvis Kristapas Porzingis, pataikęs keturis tolimus metimus ir patikimai žaidęs savoje aikštės pusėje. Porzingis šiuo metu yra vienas iš keturių 21-erių metų ar jaunesnių NBA krepšininkų, vidutiniškai per rungtynes renkančių 20 ar daugiau taškų. Likę trys tokie žaidėjai rungtyniauja Minesotos „Timberwolves“ ekipoje: Karl-Anthony Townsas, Andrew Wigginsas bei Zachas LaVine'as.

Indianos klubui šiose rungtynėse nepadėjo traumuoti Monta Ellisas ir Rodney Stuckey.

„Knicks“: Carmelo Anthony 35 (7/11 trit.), Derrickas Rose'as 24, Kristapas Porzingis 21 taškas.

„Pacers“: Mylesas Turneris (4 blk.) ir Thaddeusas Youngas po 21, Alas Jeffersonas 18, Jeffas Teague'as 17 taškų (12 rez. perd.).

Po pralaimėjimo „Pacers“ žengia aštuntoje rytų konferencijos pozicijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją