Sėkmingu žaidimu pasveikinti už Atlanto viešėjusio ir savo 52-ąjį gimtadienį minėjusio tėčio Arvydo Sabonio Oklahomos ekipos debiutantui nepavyko.

Nors 20-metis Domantas mačą ir vėl pradėjo starto penkete, ant parketo šį kartą jis praleido vos 13 min., per kurias prametė vienintelį dvitaškį, abu tritaškius, atkovojo 4 kamuolius, 2 kartus prasižengė ir sykį suklydo.

Mažiau (7 min.) D. Sabonis šį sezoną žaidė tik vieną sykį – spalio 30 d. rungtynėse su Los Andželo „Lakers“. Tose rungtynėse jam taip pat nepavyko pelnyti nė taško.

Tuo metu „Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas šį kartą nesurinko trigubo dublio, bet sužaidė antras pagal rezultatyvumą savo sezono rungtynes – per 35 min. pelnė net 46 taškus (13/23 dvit., 3/10 trit., 11/13 baud.). Taip pat gynėjas atkovojo 11 kamuolių ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus, bet komandos draugų indėlio jam pritrūko.

Permainingose rungtynėse lemiamu tapo Paulo Millsapo dvitaškis, pataikytas likus žaisti 12 sek.

Nors vėliau R. Westbrookas dar turėjo keletą galimybių atstatyti pusiausvyrą arba netgi persverti rezultatą, jo metimai tikslo nepasiekė – arbitrai pražangų nefiksavo, o kamuolį paskutinėmis akimirkomis po lenta sugriebęs Stevenas Adamsas į krepšį įdėjo jau per vėlai.

Tai jau penktas kartas šiame sezone, kai R. Westbrookas nepataiko lemiamo metimo paskutinėmis sekundėmis.

D. Sabonis lemiamus mačo epizodus stebėjo nuo atsarginių suolo.

„Hawks“: Dennisas Schroderis 31, Paulas Millsapas 30 (11 atk. kam.), Thabo Sefolosha 15, Kentas Bazemore'as 12.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 46( 11 atk. kam.. 7 rez. perd.), Jerami Grantas 15, Andre Robersonas 16, Alexas Abrinesas 9.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)