Portlando publika kiek nustebino ir per žaidėjų pristatymą nesutiko D. Sabonio plojimais.

Domantas mačą pradėjo ryžtingai: jis smeigė tritaškį, pataikė iš vidutinio nuotolio ir leido svečiams pirmauti 15:9, bet tada dėl dviejų greitų asmeninių pražangų buvo pasodintas ant suolo.

Halfway through Q1. #ThunderUp by 6.
Adams/Sabonis 5p each. @FOXSportsOK pic.twitter.com/oEEGj8k1PO— OKC THUNDER (@okcthunder) December 14, 2016

Be lietuvio kurį laiką likusi Oklahomos „Thunder“ komanda netrukus jau atsiliko – 34:41. Tuomet D. Sabonis vėl grįžo ant parketo ir atkovojo kamuolį, tačiau nepraėjus nė dviem minutėms užsidirbo trečią pražangą ir vėl grįžo ant suolo.

„Blazers“ krepšininkai ir toliau nemažino apsukų bei dar iki didžiosios pertraukos susikrovė solidžią dviženklę persvarą – 68:52.

Jos „Thunder“ klubui nei sumažinti, nei tuo labiau panaikinti nebepavyko. galutinis rezultatas – 114:95 (32:31, 36:21, 24:19, 22:24) „Blazers“ naudai.

Beje, NBA transliacijos metu TV komentatoriai prisiminė laikus, kai A. Sabonis gynė „Blazers“ garbę ir net žaidė Vakarų konferencijos finale. Kameros parodė ir į arenos palubes iškeltą vėliavą su „Šlovės muziejaus“ narių pavardėmis, tarp kurių, žinoma, įrašytas ir A. Sabonis.

Jo sūnus D. Sabonis antradienį 20 min. iš viso surinko 5 taškus (1/3 dvitaškis, 1/1 tritaškis), atkovojo 9 kamuolius, blokavo 1 varžovo metimą, 3 kartus suklydo ir 4 sykius prasižengė.

Nesumedžiojęs dar vieno trigubo dublio liko ir „Thunder“ lyderis Russellas Westbrookas, pasižymėjęs 20 taškų (7/19 metimai iš žaidimo), 6 atkovotais kamuoliais ir 6 rezultatyviais perdavimais.

„Blazers“: Masonas Plumlee 18, Damianas Lillardas 17 (9 rez. perd.), C. J. McCollumas ir Maurice'as Harklessas po 15, Evanas Turneris 14, Allenas Crabbe'as 11 taškų.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 20, Stevenas Adamsas 14, Jerami Grantas 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)