Starto penkete rungtynes pradėjęs ir 17 min. ant parketo praleidęs 20-metis lietuvis susitikime pelnė 4 taškus – abu taiklūs dvitaškiai antrajame mačo kėlinyje buvo pataikyti vienas po kito, o judesiais kūnu prieš antrąjį tikslų metimą Domantas meistriškai suglumino gerokai labiau patyrusį savo varžovą.

Domantas patvirtino dažnai minimus NBA analitikų žodžius, jog puikiai dirba kojomis – neatkeldamas atraminės, jis du kartus apsisuko ratu ir puskabliu nukreipė kamuolį įvaržovų krepšį.

„D. Sabonis žaidžia vienas prieš vieną su A. Horforu. Apsisuka! Apsisuka dar kartą ant atraminės kojos ir pelno taškus. Jis atliko 360 laipsnių sukinį. Vau! Tai buvo gražus judesys. Kaip jis tai padarė? Tai žiauru. Jis nubrėžė apskritimą ir apsuko galvą net man“, – po epizodo aikčiojo NBA TV komentatoriai.

D. Sabonis šiose rungtynėse taip pat atkovojo 5 atšokusiu skmauolius ir bokavo 2 metimus. TIkslą iš viso pasiekė 2 iš 6 jo metimų iš žaidimo.

Pažymėtina, kad D. Sabonio žaidimo epizodas, kur lietuvis perduoda kamuolį Victorui Oladipo, o pastarasis ataką užbaigia galingu dėjimu, pateko ir į NBA praėjusios savaitės TOP-10 epizodų kolekciją. Šiam momentui skirta aukšta antroji vieta. Penktoje pozicijoje yra ir dar vienas lietuviškas akcentas – Karlo-Anthony Townso dėjimas per Joną Valančiūną.

Pasimėgaukime efektingais momentais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)