Susitikime su „Pelicnas“ R. Westbrookas pelnė 28 tškus, atkovojo 17 kamuolių ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų, o jo komanda laimėjo 101:92. Tai jau 10-asis gynėjo trigubas dublis šiame sezone ir 5-asis š eilės.

1989-aisiais M. Jordanas Čikagos „Bulls“ gretose surinko net septynis iš eilės trigubus dublius. Visgi per tą sezoną M. Jordanas iš viso atliko tik 15 trigubų dublių – vos 5 daugiau nei R. Wesbtrookas per šios sezono 21 mačą.

Absoliutus iš eilės atliktų trigubų dublių rekordas priklauso vidurio puolėjui Wiltui Chamberlainui ir buvo pasiektas 1968-aisias – tąsyk aukštaūgis trigubus dublius rinko devyniose rungtynėse iš eilės.

Šį sezoną pagal trigubų dublių statistiką 28-erių R. Westbrookas tiesiog dominuoja NBA. Jei jis jų yra surinkęs 10, antras šioje statistikos kategorijoje yra Hjustono „Rockets“ lyderis Jamesas Hardenas, trigubu dubliu pasižymėjęs per keturis mačus.

Tiesa, verta pažymėti, kad šįsyk R.Westbrookas padarė ir 10 klaidų, taip surinkdamas savotišką keturgubą dublį. Paskutinį sykį dar 2000-aisiais tokiu būdu pasižymėjo Jasonas Kiddas – gynėjas atliko trigubą dublį ir suklydo net 14 sykių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją