Alvino Gentry treniruojami „Pelicans“ (5/10) krepšininkai auklėtiniai intrigos neatnešusiose rungtynėse 112:94 nušlavė vienus rytų konferencijos favoritų Atlantos „Hawks“ (9/5). Naujojo Orleano ekipa jau pirmajame ketvirtyje susikrovė 20-ies taškų persvarą, o antroje rungtynių pusėje jų pranašumas pasiekė ir rekordinę 35-ių taškų ribą.

Savo ekipos sirgalius sunerimti privertė „Pelicans“ lyderis Anthony Davisas, pirmame kėlinyje susižeidęs dešinįjį kelį. Rezultatyviausias lygos krepšininkas ketvirtame kėlinuke grįžo į aikštę ir rungtynes baigė surinkęs 13 taškų.

„Hawks“: Dennisas Schroderis (7 rez. perd., 0 kl.) ir Kyle'as Korveris (4/5 tritaškių) po 14, Paulas Millsapas, Malcolmas Delaney, Taureanas Prince'as ir Timas Hardaway'us po 10 taškų.

„Pelicans“: Timas Frazieris (14 rez. perd.) 21, Terrence'as Jonesas 17, E'Twaune'as Moore'as ir Jrue Holiday po 15 taškų.

Atlantos klubas šiose rungtynėse patyrė trečiąjį pralaimėjimą iš eilės, tuo tarpu „Pelicans“ nuo Jrue Holiday sugrįžimo į aikštę laimėjo visas žaistas rungtynes (3/0).

Denverio „Nuggets“ prieš Čikagos „Bulls“

Fredo Hoibergo vadovaujamai Čikagos „Bulls“ (9/6) komandai Denverio miestas ir toliau lieka užkeikta tvirtove. Vietos „Nuggets“ (6/8) klubas namuose svečius iš Čikagos palaužė rezultatu 110:107 ir tarpusavio dvikovose Kolorado valstijoje šventė jau dešimtąją pergalę iš eilės.

Rungtynių lūžis įvyko antro ketvirčio pradžioje, kai šeimininkai surengė spurtą 22:0 ir persvėrė rezultatą savo naudai. Geriausias savo karjeros rungtynes sužaidė „Nuggets“ naujokas kanadietis Jamalas Murray, surinkęs 24 taškus, o Denverio atsarginiai varžovų suolelį rezultatyvumu pranoko net 61:13.

„Nuggets“: Jamalas Murray 24, Winstonas Chandleris 16, Danilo Gallinari 15, Jusufas Nurkičius (14 atk. kam.) 14 taškų.

„Bulls“: Jimmy Butleris (8 atk. kam., 5 rez. perd.) 35, Dwyane'as Wade'as 22, Rajonas Rondo (11 atk. kam., 8 rez. perd.) 13 taškų.

Denverio klubas kovas NBA lygoje pratęs jau šiąnakt, išvykoje susitikdami su diviziono varžovais Jutos „Jazz“. Čikagos „Bulls“ ekipa kitas rungtynes žais penktadienį, taip pat išvykoje susigrumdami su Filadelfijos „76ers“.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)