Lūžis mače įvyko trečiajame kėlinyje, kai „Knicks“ vyriausiasis treneris nusprendė išimti iš starto penketo Joakimą Noah, su kuriuo šią vasarą pasirašė 72 milijonų JAV dolerių vertės sutartį, ir į centro poziciją pastūmė Kristapą Porzingį. To rezultatas – niujorkiečiai vien per trečią ketvirtį pelnė beveik tiek pat taškų (31), kiek per visą pirmą susitikimo pusę (31).

17 taškų per šį kėlinį surinko Carmelo Anthony, o „Knicks“, laimėję jį net 31:12, įgijo lemiamą persvarą, kuri vėliau ir garantavo pergalę – 67:51.

27-erių metų lygos naujokas Mindaugas Kuzminskas aikštėje pasirodė tik pačioje susitikimo pabaigoje, kai jo baigtis jau buvo išspręsta. Lietuvis per 3 minutes sugebėjo surinkti 2 taškus (1/1 dvitaškis, 0/1 tritaškis) ir 1 kartą prasižengti.

Beje, po M. Kuzminsko dėjimo varžovai neįtikėtinai apsijuokė: „Mavericks“ treneris Rickas Carlisle'as skubiai paprašė minutės pertraukėlės, nors jas visas jau buvo išnaudojęs. Maža to, apie tai jį teisėjai jau buvo informavę mažiau nei prieš pusę minutės, kai skyrė jam pirmą techninę pražangą už tokį pat nelegalų prašymą. Taigi po lietuvio dėjimo mačo arbitrams neliko nieko kito, kaip analogiškai nubausti R. Carlisle'ą ir antrą sykį per 22 sekundes! Saša Vujačičius abi baudas realizavo.

„Mavericks“ šioje dvikovoje dar vertėsi be Dirko Nowitzkio ir Derono Williamso.

„Knicks“ trečiadienį namuose susikaus su Detroito „Pistons“.

„Knicks“: Carmelo Anthony ir Kristapas Porzingis (11 atk. kam.) po 24, Justinas Holiday 16 taškų.

„Mavericks“: Harrisonas Barnesas 20, Jose Juanas Barea 17, Sethas Curry 9, Wesley Matthewsas 8 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)