Buvęs "Žalgirio" gynėjas A.Bagatskis sezoną pradėjo kaip "Barons" žaidžiantis treneris. Iš Kauno klubo pasitraukus vyriausiajam treneriui Antanui Sireikai ir jo asistentui Gintarui Krapikui, prie "Žalgirio" vairo buvo pasiūlyta stoti latviui, kuris nedelsdamas priėmė šį pasiūlymą ir išvyko į Lietuvą.

"Tiesą pasakius, esu nustebintas tokia A.Bagatskio padaryta kvailyste, pareiškė "Barons" prezidentas Ivo Zonne. - Jis turėjo visas galimybes šį reikalą išspręsti taikiu būdu, kadangi kalbama apie kuklią sumą. Tačiau jis iš viso nesirengia mokėti kompensacijos ir pareiškė, kad "Barons", Latvijos krepšinio federacija ir visa latvių krepšinio visuomenė turi būti patenkinta, kad jis dabar dirba tokiame "superklube" kaip "Žalgiris", - aškino "Barons" ekipos vadovas.

"Tokiu atveju mums nelieka didelio pasirinkimo. Apie ką apskritai galima kalbėti po tokio atsakymo? Viskas paskaičiuota ir kruopščiai surašyta. Visa suma glaudžiai susijusi su A.Bagatskio kontraktu su "Barons" - niekas nepaimta iš oro. Tai kam mes sudarėme sutartį, jei jos nevykdome? Galų gale, gyvename civilizuotoje, o ne barbarų visuomenėje", - latvių žiniasklaidai teigė I.Zonne.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją