Net penki BNS apklausti LKL komandų treneriai iš šešių prognozavo, kad bronzos medaliais vėl pasipuoš "Šiaulių" krepšininkai. Visų penkių "Šiaulių" ekipai pergalę prognozavusių trenerių nuomone tai labiau patyrusi komanda, geriau sukomplektuota visose grandyse.

Ir tik Vilniaus "Lietuvos ryto" ekipos treneris Robertas Kuncaitis galvoja, kad šiais metais bronzos medaliais pasipuoš "Nevėžio" krepšininkai. Pasak jo, "nors daugiau patyrimo turi "Šiaulių" krepšininkai, tačiau įdomi "Nevėžio" komanda jau šiemet pasiryžusi užkopti ant prizininkų pakylos".

Kitų daugumos trenerių nuomone "Nevėžio" ekipa namuose gali pateikti staigmeną ir iškovoti tik vieną pergalę.

LKL klubų trenerių mačo dėl trečiosios vietos prognozės:

Ainaras Bagatskis ("Žalgiris") - 3:1 laimės "Šiauliai";

Robertas Kuncaitis ("Lietuvos rytas") - 3:2 - "Nevėžis";

Linas Šalkus ("Sakalai") - 3:1 - "Šiauliai";

Stasys Kaupys ("Neptūnas") - 3:1 - "Šiauliai";

Paulius Juodis ("Panevėžys") - 3:1 - "Šiauliai";

Gintaras Kručkauskas ("Atletas") - 3:1 - "Šiauliai";

Tai bus pirmoji šių komandų dvikova dėl LKL bronzos medalių, o reguliariajame sezone abu kartus pajėgesni buvo "Šiaulių" krepšininkai, laimėję abu tarpusavio susitikimus - 80:65 (namuose) ir 102:67 (svečiuose).

Jei "Šiaulių" klubas bronzos medalius bandys iškovoti jau penktą kartą, tai tik 2002 metais pajėgiausioje šalies lygoje debiutavusi "Nevėžio" komanda tarp pajėgiausių LKL ekipų pateko pirmą kartą.

Pirmąsias ir trečiąsias serijos rungtynes komandos gegužės 6 ir 13 dienomis žais Šiauliuose, o antrasis susitikimas gegužės 9-ąją vyks Kėdainiuose.

Jei prireiktų ketvirtųjų ir penktųjų serijos rungtynių, jos gegužės 16 ir 19 dienomis vyktų atitinkamai Kėdainiuose ir Šiauliuose.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją