„Norime paliesti ir kitą, ne tiek malonią temą. Viešoje erdvėje pasklido žinios apie „Ryto“ fanų, sėdėjusių pirmajame arenos aukšte, užpuolimą.

Ne kartą esame prašę visų „Ryto“ fanų Kaune jungtis prie mūsų tam, kad išvengtume pavienių fanų puldinėjimų.

Reikia suprasti, kad derbis yra derbis ir čia gali nutikti visko. Savo ruožtu, mes šį kartą dėl didelio savarankiškai važiavusių rytfanių skaičiaus palydime juos iki savo mašinų arenos automobilių stovėjimo aikštelėje“, – rašoma „B tribūnos“ feisbuko paskyroje.

Primename, kad seriją praėjusią savaitę pergalingai pradėjo žalgiriečiai (108:93), bet „Rytas“ netrukus pasiekė revanšą (94:71). Antradienį Kaune „Žalgiris“ laimėjo 95:80 ir serijoje iki 3 pergalių pirmauja 2-1.

Abi ekipos apgynė namų sienas.

Ketvirtosios ir galbūt lemiamos serijos rungtynės ketvirtadienį vyks Vilniuje. Jų pradžia „Jeep“ arenoje – 18:50 val.

Nuo nepriklausomybės atkūrimo „Žalgiris“ šalies čempionu yra tapęs 26 kartus, „Rytas“ laimėjo šešis titulus. Pernai kauniečiams pirmąsyk neiškopus į finalą, jame su sostinės atstovais varžėsi Panevėžio „Lietkabelis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją