„Žiūrime į šią situaciją diena po dienos. Žinau, kad tai skamba kaip klišė. Jis treniravosi su komanda, o dabar atliks pilno kontakto pratybas. Įvertinsime tai. Tęsime procesą – kol kas jam neleista žaisti, bet dabartinė situacija mus įkvepia“, – sakė „Heat“ treneris Erikas Spoelstra.

23-ejų T. Herro nerungtyniauja nuo atkrintamųjų pradžios – pirmose Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynėse su Milvokio „Bucks“ gynėjas susilaužė ranką.

Pats krepšininkas teigė, kad ranka vis dar tinsta po krūvių ir jis nenori būti našta komandai, kuriai ir taip neblogai sekasi.

„Heat“ pasiekė NBA finalą, nors užėmė tik aštuntą vietą reguliariame sezone. Šiuo metu serijoje iki keturių pergalių su Denverio „Nuggets“ – lygybė 1-1.

Pirmąjį mačą Denveryje laimėjo šeimininkai, bet antrajame stipresni buvo „Heat“ – tai buvo pirmasis „Nuggets“ pralaimėjimas namuose šiose atkrintamosiose.

Šį sezoną T. Herro fiksuoja 20,1 taško, 5,4 atkovoto kamuolio ir 4,2 rezultatyvaus perdavimo vidurkius. Tritaškius gynėjas realizuoja 37,8 proc. tikslumu.

Trečiosios NBA finalo serijos rungtynės bus žaidžiamos Majamyje, naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį Lietuvos laiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją