Kanados klubas jau anksčiau yra užmezgęs kontaktus su 47-erių Š. Jasikevičiumi, kai ieškojo trenerio dar 2018 m.

Tada jie pasamdė Nicką Nurse’ą, bet po šio sezono specialistas buvo atleistas ir kanadiečiai ėmėsi naujo vedlio paieškų.

Kol kas neaišku, kiek rimti pokalbiai vyko tarp abiejų pusių šį kartą. 2019 m. Š. Jasikevičiumi domėjosi ir Memfio „Grizzlies“ komanda.

Š. Jasikevičius trečius metus dirba „Barcelonos“ klube, bet šią vasarą baigiasi kauniečio sutartis.

Kurį laiką jis buvo siejamas su išvykimu, nes katalonams ir vėl nepavyko laimėti Eurolygos trofėjaus. Situacija kardinaliai pasikeitė, kad lietuvis pasisiūlė susimažinti atlyginimą dešimt kartų.

„Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguetas skelbė, kad šį sezoną Š. Jasikevičiaus alga su mokesčiais „Barcelonai“ atsiėjo apie 3,5 mln. eurų, bet pats lietuvis yra linkęs ją drastiškai susimažinti.

Kiek anksčiau pranešta, kad „Barcelona“ mažins biudžetą 20-25 procentų, o ją paliks didžiausia žvaigždė Nikola Mirotičius.

„Raptors“ vadovai neseniai lankėsi Italijoje, kur planavo susitikti su Bolonijos „Virtus“ treneriu Sergio Scariolo.

S. Scariolo „Raptors“ organizacijai yra puikiai pažįstamas – 2018-2021 m. jis buvo trenerių štabo narys, bet vėliau pasuko atgal į Europą.

Kitas kandidatas – legendinis Kanados žaidėjas Steve’as Nashas. Kitas „Raptors“ taikinys Monty Williamsas jau susitarė su Detroito „Pistons“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)