„Barcelona“ namuose po permainingos kovos 84:74 (18:16, 22:21, 29:18, 15:19) įveikė „Valencia“ krepšininkus ir ketvirtfinalio serijoje iki 2 pergalių pirmauja 1:0.

Lietuvis po mačo sulaukė klausimo apie savo ateitį ir aplink sklandančias kalbas, kad sutartis su juo pratęsta nebus.

„Turime būti protingi ir profesionalūs. Kiekvienais metais bus gandų apie kontraktus, tai neturi atimti mūsų atsidavimo. Man nerūpi, turiu sutartį ar ne, noriu laimėti lygą. Tai vienintelis mums likęs dalykas“, – sakė jis.

Š. Jasikevičius pridėjo, kad „Barcelonos“ klube yra „daug triukšmo“, bet „privalai mokėti su tuo susitvarkyti“.

Lietuvis „Barcelonos” komandoje pabaigs trečią sezoną – per šį laikotarpį laimėti tik du titulai, o svarbiausio – Eurolygos čempionų taurės – iškelti taip ir nepavyko.

Ispanų žurnalistai jau kurį laiką skelbė, kad Šaro dienos Katalonijoje – suskaičiuotos, o jį pakeisti turėtų Xavi Pascualis.

Vis tik ispanas yra itin geidžiamas rinkoje – specialistas siejamas su Stambulo „Anadolu Efes“ ir „Monaco“, o „Barcelona“ šią vasarą ketina itin smarkiai mažinti biudžetą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją