Kaune kartu su R.Šmitu priekinėje linijoje ir toliau rungtyniaus Kevarriusas Hayesas, su kuriuo sutartis buvo pratęsta pagal formulę „1+1“.

„Vasarą džiaugiausi po pertraukos sugrįžęs į Eurolygą, bet žaidimas Kaune buvo dar geresnė patirtis nei anksčiau. Žaidžiame gerą sezoną, norime jį užbaigti tapdami Lietuvos čempionais, o kitais metais bandysime pasirodyti dar geriau. Tikiu, kad šiuo metu „Žalgiris“ man yra geriausia vieta“, – Žalgiris.lt sakė dėl savo ateities greitai apsisprendęs Kauno komandos narys.

206 cm ūgio vidurio puolėjas prie daugkartinių Lietuvos čempionų iš Bursos „Frutti Extra“ ekipos prisijungė praėjusią vasarą.

Galingais dėjimais iš viršaus ir efektingais blokais pasižymintis K.Hayesas greitai nusipelnė komandos gerbėjų simpatijų ir nuolat puošė gražiausių rungtynių epizodų rinkinius.

Anksčiau ir Prancūzijoje rungtyniavęs bei šioje šalyje tiek lygą, tiek taurę laimėjęs K.Hayesas su „Žalgirio“ komanda į viršų šiemet jau kėlė Karaliaus Mindaugo taurę.

Jau pasibaigusiame Eurolygos sezone amerikietis aikštėje pasirodė visose žaliai baltų dvikovose, ant parketo vidutiniškai praleisdavo po beveik 18 minučių ir pelnydavo po 5,4 taško, atkovodavo po 4,4 kamuolio ir blokuodavo po 0,9 metimo per rungtynes.

„Komandiniame sporte yra labai svarbus nuoseklumas ir tęstinumas, todėl tikėdami Kevarriusu ir toliau norėjome matyti jį savo komandoje. Artėjančiame sezone iš jo norėtume daugiau stabilumo, bet jo įgūdžiais abejojančių nėra“, – sakė „Žalgirio“ direktoriaus pavaduotojas Paulius Jankūnas.

Panašius skaičius K.Hayesas fiksavo ir „Betsafe-LKL“ čempionate – 7,4 pelnyto taško, 3,6 atkovoto kamuolio bei 9,5 naudingumo balo per beveik 16 aikštėje praleidžiamų minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją